Facebook Messenger mai Fura ceva de la Snapchat

Facebook Messenger va mai fura ceva de la Snapchat pentru ca lumea se cam plictiseste in aplicatie si vrea ceva nou pentru utilizare, sau poate nu.

Pentru ca lumea nu prea mai vrea sa stea pe Facebook, compania americana s-a gandit sa mai copieze ceva de la Snapchat intr-o tentativa de a convinge lumea sa-i mai acorde atentie. Vorbim despre o noua functie pentru Facebook Messenger care va fi implementata in curand pentru toata lumea, ea fiind deocamdata doar testata.

Facebook Messenger va fura functia Streaks de la Snapchat, imaginea de mai jos fiind o dovada a acestui lucru si vorbim doar despre o alerta enervanta pe care o vom vedea. Cei de la Facebook au decis ca utilizatorilor trebuie sa li se reamintesca persoanele cu care vorbesc zilnic, asa ca un mesaj de alerta ne va spune asta in fiecare zi.

Puteti vedea ca Facebook Messenger ii spune utilizatorului ca a vorbit constant timp de cateva zile cu un prieten si ca ar trebui sa continue pentru a nu pierde legatura ? Separat de alerte, Facebook va permite si setarea anumitor statusuri pentru prieteni prin aceasta noua functie, ea fiind extrem de populara in Snapchat printre adolescenti.

Facebook a furat multe functii de la Snapchat, insa in afara de filtre pentru poze si video si functia Stories, mai nimic nu a avut succes pentru ca nu a fost implementat la fel. E foarte putin probabil ca aceasta functie sa aiba succes, mai ales ca vorbim despre ceva ce nimeni nu vrea sa vada in Facebook Messenger, dar asta nu e decizia noastra.

Facebook messenger streaks

3 COMENTARII

  1. Pe baza unei statistici bine făcute ai dedus:
    – Pentru ca lumea nu prea mai vrea sa stea pe Facebook
    – mai nimic nu a avut succes
    – foarte putin probabil ca aceasta functie sa aiba succes

    Ai stat la o bere cu Mark și ți-a zis nu?