Severed – o Aplicatie Promovata de Apple si Oferita la Reducere

Severed a fost promovata cea mai buna aplicatie a saptamanii anuntata de catre compania Apple pentru iPhone, iPad si iPod Touch, cei de la Apple recomandand-o tuturor utilizatorilor pentru descarcare si vorbim despre un joc de aventura in care trebuie sa ne ajutam personajul principal sa isi regaseasca familia.

Sasha este personajul principal in cauza, ea trebuind sa se lupta cu o gama extrem de variata de creaturi imaginare pentru a parcurge fiecare nivel al jocului, familia sa fiind rapita si avand nevoied e ajutorul nostru pentru a ajunge in siguranta acasa impreuna cu eroul principal al jocului.

Take control of a one-armed warrior named Sasha, wielding a living sword on her journey through a nightmare world in search of her family. Swipe-based touch controls will let you solve puzzles, find secrets, and do battle with a host of disturbing monsters. As the journey goes on, you’ll unlock new abilities, ascend an RPG-style upgrade tree, and tease apart the mysteries of the dark fantasy universe Sasha finds herself in.

Conform dezvoltatorilor in joc vom avea ocazia de a ne personaliza eroul pe parcursul desfasurarii actiunii si ii vom putea imbunatati abilitatile, astfel incat sa isi poata infrange mai usor inamicii, in special in misiunile in care va trebui sa patrundem in temnite pline de monstri periculosi.

Desigur ca jocul Severed are un motor grafic de exceptie si un fundal sonor spectaculos, astfel ca intreaga experienta oferita de catre el va fi cu mult peste ceea ce asteapta foarte multa lume.

  • Dungeon Combat: Master offensive and defensive touch combat techniques to survive intense battles against a menagerie of enemies.
  • Severing: Best enemies in combat for a chance at severing their body parts — then wear them to gain new powers or consume them to upgrade your equipment and abilities.
  • Exploration: Follow branching routes through the unknown, using your wits to avoid hazards and solve puzzles.
  • Music: Original soundtrack from Juno- and Polaris-nominated band YAMANTAKA // SONIC TITAN featuring Pantayo.
  • Graphical Optimizations for Metal-enabled devices
  • Gameplay video recording with ReplayKit *
  • Multiple difficulty modes
  • Game Center Achievements
  • Cloud Save

Severed este disponibil pentru descarcare in format universal din App Store urmand acest link.