GRID Autosport pentru iPhone si iPad a fost Lansat

GRID Autosport pentru iPhone si iPad a fost lansat in AppStore noaptea trecuta, iar daca nu stiti seria GRID pentru calculatoare si console, atunci veti avea parte de o surpriza foarte interesanta. GRID este unul dintre bune si mai realiste jocuri de racing pentru console si calculatoare, iar daca va uitati la clipul video de mai jos veti intelege de ce.

Versiunea pentru iPhone si iPad a jocului GRID Autosport este gandita pentru a aduce o buna parte din experienta pe care titlul o ofera pe console si calculatoare. In aceasta idee, jocul este vandut la pretul de 10 euro, dar cu in-app purchase-uri gratuite, asa ca utilizatorii au parte de experienta completa a sa de la bun inceput.

Conform dezvoltatorilor GRID Autosport, jocul ofera nu mai putin de 100 de masini si 100 de circuite in care se desfasoara intreaga actiune a titlului, insa prin in-app purchase-uri experienta poate fi extinsa. Practic, experienta celor care incearca GRID Autosport poate fi una exceptionala, asa cum se intampla si pe celelalte platforme.

GRID Autosport necesita minim 6 GB de spatiu, cu 8 GB recomandati, iar lista de telefoane compatibile incepe de la iPhone 7 si iPad 2017, sau oricare dintre tabletele iPad Pro. Practic, GRID Autosport este un joc de ultima generatie care are nevoie si de cele mai noi modele ale iphone sau iPad pentru a functiona.

The game costs $9.99, which gets you 100 cars and 100 circuits, but if that’s not enough for you, extra cars and tracks can be downloaded as free IAPs. This is apparently a way to offer the full experience of the console game without storage requirements getting out of hand. GRID Autosport requires a minimum of 6GB free, with 8GB recommended.

  • 100 cars and 100 circuits. Unleash a ton of high-performance rides across a ton of tracks, routes, runs and loops.
  • Buy once, race forever. Download additional cars and tracks absolutely free.
  • Best in class controls. Enjoy intuitive touch and tilt controls or play with any MFi gamepad.
  • Scalable difficulty. From super-easy to ultra-realistic, you set the bar and handle the car.

GRID Autosport pentru iPhone si iPad poate fi descarcat din aceasta pagina la pretul de 45 de LEI.