Samsung Galaxy S9. Informatii EXCLUSIVE despre Lansare

Samsung Galaxy S9 are primele informatii exclusive despre lansare oferite chiar de catre compania coreeana pentru presa locala, fanii putand sta linistiti.

Samsung Galaxy S9 are data de lansare “batuta in cuie” de catre compania coreeana, manageri ai acesteia dezvaluind pentru presa locala care sunt planurile pentru noua serie de telefoane mobile. Samsung Galaxy S9 si modelul Plus sunt asteptate de zeci de milioane de fani la nivel global, iar in aceasta idee, compania coreeana s-a hotarat deja sa aduca telefoanele pe piata mult mai devreme.

Samsung Galaxy S9 si modelul Plus urmeaza sa fie lansate oficial in cursul lunii ianuarie de catre coreeni, saptamana trecuta aparand informatii care sugerau faptul ca atunci va avea loc doar o prezentare. CES 2017 este evenimentul in cadrul caruia Samsung Galaxy S9 va fi prezentat oficial, presa coreeana primind informatiile direct de la companie, deci este foarte clar ca acestea sunt intentiile finale privind lansarea lor.

Samsung Galaxy S9 cu lansare stabilita in ianuarie ar ajunge pe piata cu 2 luni mai devreme decat modelul anterior, dar si decat se astepta lumea ca telefonul sa fie pus oficial in vanzare. Desigur ca nu este neobisnuit ca Samsung Galaxy S9 sa ajunga mai devreme pe piata din moment ce iPhone X se vinde atat de bine si compania coreeana simte din plin acest lucru in cam toate pietele in care activeaza acum.

Samsung Galaxy S9. informatii exclusive despre lansare

Samsung Galaxy S9 si modelul Plus sunt din nou anuntate cu aceleasi ecrane care au diagonala de 5.8 inch si 6.2 inch, plus acelasi design cu care ne-am obisnuit de aproape un an de zile. Desigur ca va exista o schimbare in ceea ce priveste panoul frontal, deoarece se pare ca Samsung Galaxy S9 va avea margini mult mai subtiri in partea inferioara, dar probabil si in cea superioara, aceasta schimbare fiind uriasa.

“It is said that Samsung Electronics will launch the ‘Galaxy S9’ and the ‘Galaxy S9 Plus (+)’ next January. But it is predicted that flagship products will be launched about two months earlier next year. It is said in the smartphone industry that the Samsung Galaxy S9 is expected to launch the Galaxy S9 in order to hold the iPhone X in check.”

Samsung Galaxy S9 urmeaza deasemenea sa fie lansat si cu noul chip Qualcomm Snapdragon 845, care va fi oferit in exclusivitate cu el, dar si cu un nou chip Exynos 9810. Ambele urmeaza sa ofere performante mai bune decat actuala generatie de chip-uri Snapdragon si Exynos, insa e greu de spus daca Samsung Galaxy S9 va si intrece iPhone X in performante, obiectivul fiind greu de atins.

Samsung Galaxy S9 este anuntat si ca avand un pret de lansare foarte mare pentru ca trebuie sa “tina pasul” cu iPhone X in ceea ce priveste crearea unei imagini de telefon premium. Desigur ca multi dintre fanii companiei coreene vor fi dezamagiti daca Samsung Galaxy S9 va costa 1000 de dolari, insa chiar daca nu va fi asa, cred ca pretul va fi foarte apropiat de aceasta valoare.

Samsung Galaxy S9 exclusiv lansare