Prima Pagina Google Google Pixel 2 Reporneste Singur in Folosire

Google Pixel 2 Reporneste Singur in Folosire

Google Pixel 2 are probleme cu repornirile aleatorii, foarte multe persoane raportand defectul inclusiv pe forumurile de discutii ale companiei Google.

Google Pixel 2 este afectat de o problema pe care compania Apple a avut-o cu iPhone cu nu foarte mult timp in urma, telefoanele celor de la Google fiind afectate de reporniri aleatorii in timpul folosiri. Da, probabil va aduceti aminte de iPhone 5S, iPhone 6, iPhone sau iPhone 6S care aveau aceste probleme, dar doar pentru ca iOS-ul nu fusese dezvoltat cum trebuie.

Google Pixel 2 intra acum in centrul atentiei cu probleme similare, atat modelul standard, cat si cel XL fiind afectate de problema, iar compania Google a fost atentionata in legatura cu ea. Repornirile aleatorii ale Google Pixel 2 afecteaza atat unitatile din primele loturi ale telefonului, cat si cele inlocuite in baza garantiei, inclusiv in safe mode, deci problema sta la Android.

Google Pixel 2 reporneste singur in folosire

Google Pixel 2 are problemele cu repornirile aleatorii inclusiv in Android 8.1, deci Google inca nu a reusit sa descopere sursa lor pentru a o rezolva, cam asa cum se intampla cu iPhone. Probabil va aduceti aminte de faptul ca Apple a avut nevoie de mai bine de 1 an pentru a rezolva aceasta problema a iPhone, iar Google Pixel 2 va reporni aleator pentru alte cateva luni fara oprire.

“I KNOW WHY THIS IS HAPPENING!!!  It’s from being in a low signal area and LTE – for example when I’m at home on wifi it rarely happens, once I leave my wifi area (low signal area, LTE comes and goes)  reboots happen constantly . . .  So I went into Settings -> Network and Internet -> Mobile Network and change Preferred network type to only use 3G = NO MORE REBOOTS! Can someone else please confirm this? Obviously leaving LTE off is not feasible, but hopefully it points Google in the right direction for fixing this . . . . .”

Google Pixel 2 enerveaza toti utilizatorii care nu-si pot folosi telefoanele, iar problema pare sa aiba legatura cu puterea semnalului 4G LTE a telefoanelor. Se pare ca atunci cand Google Pixel 2 ajunge intr-o zona cu semnal 4G LTE slab reporneste automat, insa atunci cand sta doar pe 3G problema dispare, conform unei rezolvari descoperite.

Google Pixel 2 care reporneste singur cand semnalul 4G LTE este slab e o problema majora, dar probabil ca Google va gasi o rezolvare si pentru asta.

google pixel 2 repornire aleatorie

 • Srb Srb

  Asta e,cel mai bun android din lume are probleme atat de grave…

 • ibadea

  Ast e o functie foarte utila, nu trebuie sa il mai repornesti tu, un fel de redresh la OS

 • jhonny9my

  Stati linistiti ca si iphone 6 se restarteaza pe timpul noptii , uneori dimineata cand vrei sa il deblochezi cu amprenta iti cere codul “ after iphone restarting “ scrie pe ecran , deci sunt toti plin de r…t . Acum se merge pe ideea cine ascunde mai bine problemele ala e mai bun.

 • jhonny9my

  Pe ios 10.3.3 ca sa nu dam vina ca nu au avut timp sa remedieze , plus ca in ios 10 deja au lasat destule nerezolvate si tind sa cred ca se vir prostii si mai mult dar asta vom vedea in timp , eu sper sa nu .

 • Srb Srb

  aia cu codul, este pt securitate si nu ca reporneste…citeste cum merge touchid/faceID

 • V.P

  Normal ,, astia tot lesinati americani sunt ,, cand te dai premium si o arzi cu hardware de doi lei asa se intampla ,, uite tu te lauzi cu X chiar daca iti fac ochii in cap curcubeu de la ecranul ala premiat ;)))))))). Stai linistit cunosc replica ; Sarac , nu am , nu am testat , esti samsonist , cauti defecte inchipuite , etc .
  Dar ,,, stai linistit ca esti premium baby din cap pana in varful degetelor ;))).

 • Srb Srb

  logic, cand ai un OS mizerabil precum android, mai faci si hardware mizerabil….unii cu iphone x se gandesc la noul CLS, altii viseaza la iphone x avand un samsung J 2016

 • V.P

  Pai X este CLS ?? Pai CLS vine din fabrica in 2017 cu becuri halogen ??
  Cat despre iOS , bine zici , a ajuns o mizerie precum Android .

 • jhonny9my

  Srb am mentionat ca pe ecranul telefonului apare mesajul ca a fost restartat si cere direct codul de deblocare citrste ce am scris mai sus. Ciudat este ca doar noaptea se restarteaza, iar touch idul cand cere cod nu iti apare mesaj ca telefonul s a restartat.

 • jhonny9my

  Sa nu mai mentionez faptul ca ultimile 2 produse aplle iphone 6 si 7 am avut probleme cu ele si le am inlocuit pe garantie , poate sunt eu mai ghinionist , iar cat despre masini sa nu spunem ca iphone si mercedes nu sunt prieteni deloc , eu nu pot copia agenda telefonului in masina pt ca asa vrea apple. Toti au plusuri si minusuri.

 • Srb Srb

  Ios e the best. Unde am zis ca este o mizerie. Nu prea intelegi mai nimic

 • Srb Srb

  Cls probabil va veni cu led,dar precum la iphone x,mai pui optionale si bagi multibeam etc

 • Viorel Predatorul
 • Viorel Predatorul

  Păi de aia raportează Apple vânzări colosale, pentru că la un iPhone vândut, mai furnizează 2-3 pentru schimbat.

 • V.P

  Tocmai , pai daca spuneai ca e nasol iOS nu primeai prima de sarbatori :)))))))

 • Srb Srb

  deci recunosti ca admin stie mai multe decat tine, si este punctul de reper pt tine
  Asa da

 • Srb Srb

  da nu primeam iahtul

 • Srb Srb

  si restul copiaza tactica. deci rapoartele se pastreaza

 • Fasocle Tranchil

  Alt cotet android facut pe genuchi!