iOS 11.2 beta 5 a fost lansat pentru iPhone si iPad

iOS 11.2 beta 5 a fost lansat pentru iPhone si iPad de catre compania Apple, noua versiune putand fi instalata din aceasta seara de catre toti dezvoltatorii.

iOS 11.2 beta 5 a fost lansat pentru iPhone si iPad in aceasta seara, compania Apple oferind noua versiune a sistemului de operare pentru dezvoltatorii de aplicatii din lumea intreaga. Vorbim despre un iOS 11.2 beta 5 pe care cei din Cupertino il ofera la aproximativ doua saptamani dupa ce versiunea beta 4 a fost lansata pentru utilizatorii iPhone si iPad, procesul de testare continuand pentru Apple.

Compania Apple nu a publicat deocamdata lista de schimbari pentru iOS 11.2 beta 5, insa probabil va anunta diverse rezolvari ale unor probleme de functionare si eventuale imbunatatiri pentru performantele generale. Avand in vedere ca pana acum n-am vazut imbunatatiri majore in versiunile beta, ne putem astepta ca iOS 11.2 beta 5 sa aduca doar imbunatatiri ale performantelor, rezolvarea unor probleme si nimic altceva major.

iOS 11.2 beta 5 a fost lansat pentru iPhone si iPad

iOS 11.2 beta 5 este oferit deocamdata de catre compania Apple numai in versiunea beta pentru dezvoltatorii de aplicatii, astfel ca una public beta ar putea fi lansata maine. Daca aveti in continuare un profil beta de dezvoltator in telefoane, puteti face instalarea iOS 11.2 beta 5 din Settings > General > Software Update, Configurari > General > Actualizare Software prin urmarea pasilor de pe ecran.

iOS 11.2 beta 5 a fost lansat impreuna cu watchOS 4.2 beta 5 si tvOS 10.2 beta 5.

iOS 11.2 beta 5