Apple are un Canal YouTube cu Tutoriale iPhone si iPad

Apple a lansat un nou canal YouTube in care a publicat tutoriale care ajuta clientii sa foloseasca iPhone si iPad in viata de zi cu zi.

Apple a lansat in cursul zilei de ieri un nou canal YouTube in care publica tot felul de tutoriale ce sunt utile pentru clientii care detin iPhone si iPad in momentul de fata. compania Apple a publicat pana in prezent 10 tutoriale in care prezinta modul in care pot fi utilizate unele dintre functiile care sunt disponibile pentru iPhone si iPad chiar acum.

In aceste tutoriale, compania Apple explica modalitati prin care putem sterge istoricul apelurilor din agenda de apeluri, cum putem schimba wallpaper-urile, si nu doar atat. Cele 10 clipuri video publicate de catre compania Apple descriu functii standard ale iPhone si iPad si modul in care ele pot fi utilizate, deci nu vorbim despre nimic radical.

Acest canal YouTube al companiei Apple va fi extrem de util pentr noi posesori de iPhone si iPad in viitor, ei putand afla rapid acolo cum sa-si foloseasca noile terminale mobile ale americanilor. Desi acest canal YouTube abia a fost creat de catre compania Apple, cu siguranta vom vedea mult mai multe clipuri video publicate pe el in viitor.

Articolul precedentiPhone XS. Macheta Comparata cu iPhone X si 8 Plus
Articolul următoreMAG. Galaxy S8 cu 1300 LEI REDUCERE de Ziua Nationala
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.