Prima Pagina iOS 11 iOS 11 – Apple Maps are Harti cu noi Aeroporturi

iOS 11 – Apple Maps are Harti cu noi Aeroporturi

iOS 11 a fst lansat de catre compania Apple cu o serie de harti cu interiorul catorva aeroporturi importante de pe glob, lista fiind extinsa pe masura ce noi actualizari au fost lansate. Astazi compania Apple a extins din nou lista de aeroporturi care au harti disponibile in Apple Maps, astfel ca va veti putea orienta mai usor in mai multe locatii cu iPhone si iPad.

Incepand de astazi, Apple Maps din iOS 11 are noi harti disponibile pentru aeroporturile Tegel si Schoenefeld din Berlin, Heathrow si Gatwick din Londra, Schiphol din Amsterdam si Geneva din Elvetia. Toti cei care intra in aceste aeroporturi si au iOS 11 instalat pe iPhone, sau iPad, vor putea beneficia de navigare ghidata in interior.

Separat de hartile cu noi aeroporturi disponibile de astazi, compania Apple va oferi si altele in viitorul apropiat, dar nu m-as astepta sa vedem ceva din Romania prea curand, asa ca nu va faceti sperante.

iOS 11 harta aeroport Heathrow

 • La câte pancarde și indicatoare sunt într-un aeroport, de ce as vrea sa folosesc navigația sau Maps? Oare noi, oamenii, chiar nu mai putem sa mai gândim singuri? Înțeleg sa te pierzi intr-o pădure, conducând într-un oraș pe care nu-l cunoști…dar într-un aeroport?

 • silviu

  Crede-ma ca la Heathrow te pierzi si cu Maps si cu google maps si cu gps

 • sorinB

  Este adevarat ca te pierzi daca esti in intarziere si nu te uiti la indicatoare ! 😁
  Nu am folosit niciodata GPS in aeroport!

 • edy

  Am luat chiar acum telefonul, acesta fiind lăsat la încărcat de aproximativ 2 ore. Când am apăsat home, mi a apărut fix interfața de configurare care este afișata după un update. Am parcurs pașii de configurare după care am verificat versiunea de iOS, care era 11.1.2, adică aceeași. Nimic nu a fost șters din telefon. Îmi poate spune cineva dacă a mai pățit ceva asemanator și ce s a întâmplat defapt ?

 • Maps este un dezastru total. Păcat de interfață, care este peste cea a Google Maps. In schimb, ca și detalii, este cu foarte mult in urma Google Maps. Lipsesc foarte multe adrese, puncte de reper, in unele situații chiar și anumite străzi. Au făcut cea mai proasta alegere când au ales sa colaboreze cu TomTom. Trebuiau sa meargă măcar cu Here Maps.