Samsung Galaxy S9. Culorile Dezvaluite in Exclusivitate

Samsung Galaxy S9 are primele informatii despre culori dezvaluite inainte ca noul telefon sa fie lansat pe pietele globale de catre compania coreeana.

Samsung Galaxy S9 este incet, dar sigur, pregatit de catre compania Samsung pentru a fi lnast la inceputul anului viitor, iar astazi aflam si in ce culori va fi vandut nou telefon pe pietele globale. Spre deosebire de Apple, care vinde iPhone X in doar doua culori, Samsung Galaxy S9 urmeaza sa fie disponibil in cel putin 4 culori, iar asta pentru ca diversitatea are, de obicei, succes, iar oamenilor le place diversitate.

Samsung Galaxy S9 nu va fi usor de produs in atat de multe culori si doar unele dintre ele vor fi disponibile in cantiati mai mari, asa ca atunci cand alegeti viitorul telefon trebuie sa stiti si la ce sa va asteptati. Pentru inceput, se pare ca Samsung Galaxy S9 va fi disponibil in versiuni de culoare neagra, aurie si albastra, compania coreeana dorinta sa ofere optiuni similare cu cele ale seriei actuale.

Samsung Galaxy S9 va fi usor de produs de catre cei de la Samsung in aceste trei culori standard, asa ca ele vor fi disponibile in cantitatile cele mai mari si ar fi indicat sa va orientati spre ele pentru achizitie. Culoarea neagra a Samsung Galaxy S9 va fi disponibila in cantitatile cele mai mari pentru ca este si cel mai usor de aplicat pe carcasa din sticla a telefonului, dar asta e normal pentru fiecare dintre producatori.

Samsung Galaxy S9. culorile dezvaluite in exclusivitate

Samsung Galaxy S9 va fi deasemenea disponibil si intr-o culoare violet, dar nu una deschisa, ci una inchisa, diferita fata de ceea ce a oferit compania coreeana pana in prezent. Daca primele trei culori vor fi similare cu cele ale seriei actuale, pentru culoarea violet vorbim despre ceva nou pentru Samsung Galaxy S9, iar asta si pentru ca schimbarile de design nu vor fi chiar atat de mari precum in anii anteriori.

“According to what we have been able to glean from our sources, Samsung could be bringing the purple color option for the Galaxy S9 next year, in addition to black, gold, and blue. We aren’t aware of the official color names, but we’re guessing the purple version could be something like the Deep Blue variant of the Galaxy Note 8.”

Samsung Galaxy S9 va continua practic seria de telefoane Samsung care ofera multe optiuni in ceea ce priveste personalizarea, lucru pe care nu il vedem la iPhone X, oferit in doar doua culori de Apple. Samsung Galaxy S9 ar putea avea totusi si alte culori separat de acestea 4 anuntate deja, asa ca ramane de vazut ce va fi anuntat in ianuarie cand Samsung Galaxy S9 ar trebui sa devina oficial.

Samsung Galaxy S9 va fi prezentat in cadrul CES 2017 de catre compania Samsung, insa lansarea va avea loc ceva mai tarziu, poate chiar in februarie. Cat succes va avea Samsung Galaxy S9 cu aceste noi optiuni e greu de spus, dar telefonul este asteptat de foarte multa lume.

Samsung Galaxy S9 culori