Samsung Galaxy S9. Cand are loc Lansarea ?

Samsung Galaxy S9 este pregatit pentru lansare de catre compania Samsung, iar in acest articol va spun cand va avea loc pentru fanii din lumea intreaga.

Samsung Galaxy S9 este in plin proces de dezvoltare in momentul de fata, compania Samsung grabind totul pentru a-si putea aduce telefonul pe piata cu mult mai devreme decat sperau multi fani. Samsung Galaxy S9 urmeaza sa fie prezentat oficial de catre compania coreeana in cursul lunii ianuarie, in cadrul CES 2017, cu doua luni mai devreme decat s-a intamplat cu seria anterioara a coreenilor.

Samsung Galaxy S9 va fi prezentat la CES 2017 pentru ca iPhone X este o problema atat de mare pentru coreeni incat trebuie sa existe un raspuns pentru a tine fanii ocupati cu un alt telefon nou. In aceasta idee, Samsung Galaxy S9 va fi prezentat in ianuarie in cadrul CES 2017, insa lansarea oficiala urmeaza sa aiba loc abia cel putin o luna mai tarziu, conform unor informatii recente despre planurile coreenilor.

Samsung Galaxy S9 va avea lansarea organizata in februarie, sau cel mai probabil abia in martie, insa totul ar putea avea loc gradual, asa cum se intampla de obicei cu produsele coreenilor. Stim deja ca samsung obisnuieste sa lanseze produsele sale intai in unele piete si abia mai apoi in altele, iar cu Samsung Galaxy S9 s-ar putea intampla exact acelasi lucru dupa prezentarea din ianuarie, de la CES 2017.

Samsung Galaxy S9. Cand are loc Lansarea ?

Samsung Galaxy S9 va avea lansarea inceputa undeva prin februarie si finalizata undeva prin martie in majoritatea pietelor importante, Coreea de Sud urmand a se afla printre tarile care va avea telefoanele intai. Coreea de Sud este de obicei prima tara in care un telefon nou al companiei Samsung este lansat oficial, iar acelasi lucru ar trebui sa se intample cu Samsung Galaxy S9, probabil in februarie.

Samsung Galaxy S9 va fi lansat mai apoi si in alte tari importante, dar probabil aparitia graduala va fi determinata de stocurile pe care compania coreeana le va avea pentru telefon anul viitor. Pentru Samsung Galaxy S9 a inceput deja productia noului procesor, iar ea va continua in urmatoarele saptamani, asamblarea urmand a incepe, probabil, luna aceasta, sau asta ne spun zvonurile recente.

Samsung Galaxy S9 urmeaza deasemenea sa fie vandut si la un pret mai mare decat cel pe care si l-ar dori fanii companiei Samsung, insa din moment ce iPhone X este scump, era normal ca Samsung sa nu ofere ceva ieftin. Acestea fiind spuse, Samsung Galaxy S9 va fi lansat la inceputul anului viitor, dar nu in ianuarie, ci cel mai probabil incepand cu luna februarie.

Samsung Galaxy S9 cand lansare

9 COMENTARII

  1. Nici nu mai conteaza. De ce? Pai noi astia cu bani luam iphone iar astia ce dau din gura pe aici non stop aparand samsung,nici aia nu il cumpara. Raman cu s7 sau note 5 etc
    Asta e diferenta

  2. Oricum S7 sau Note 5 este mai avansat decât orice iPhone, așa că dacă funcționează bine, nu ai de ce să îl schimbi ???

  3. Am încercat și eu azi un Note 8, doamne cât de imens și cât de aiurea poate fi ca telefon ! Eu unul nu as cumpara așa ceva, vb la modul cel mai serios . Samsung S8 este cel mai ok din gama samsung , atât .

  4. Cum ai vrea sa fie un pahblet? Singura chestie aiurea e cititorul de amprenta lângă camera, în rest numai de bine, este foarte ușor de cuprins cu mana