Apple ofera Gift Card-uri pentru Apple Watch-urile Reciclate

Apple a anuntat noaptea trecuta ca Apple Watch este inclus de acum in programul pentru reciclarea produselor si oferirea unei recompense in momentul lasarii ceasului. Apple Watch facea parte din programul de reciclare pe care compania Apple il deruleaza, insa pana acum nu a dorit sa ofere vreo recompensa pentru gesturile clientilor.

Mai exact, clientii care aleg sa renunte la Apple Watch pentru programul de reciclare vor primi gift card-uri pentru Apple Store, pe care le vor putea folosi pentru a cumpara diverse alte produse. Apple colaboreasa cu o companie numita Brightstar pentru a oferi acest serviciu, asa ca probabil Apple Watch-urile vor si fi evaluate inainte de a se oferi un gift card in locul lor.

Apple ofera aceste gift card-uri pentru diverse modele ale Apple Watch, de la Seria 1 si pana la Seria 2, preturile oferite variind intre 50 si 175 de dolari, deci sume infime. Apple ofera gift card-uri la o valoare care este mai mica decat jumatate din ceea ce au platit clientii pe produse, asa ca ei au sanse sa obtina preturi mai bune vanzandu-le singuri.

Apple ofera aceste gift card-uri doar pentru unitatile Apple Watch care mai functioneaza, cele stricate putand fi oferite gratuit, iar programul ar trebui sa se deruleze in magazinele din intreaga lume.

apple watch reciclare