iOS 12. Prima Functie pentru iPhone si iPad dezvaluita

iOS 12 are prima functie pentru iPhone si iPad dezvaluita de catre un anunt facut ieri, informatia anuntate luand foarte multa lume prin surprindere.

iOS 12 va fi lansat in toamna anului viitor de catre compania Apple, insa astazi aflam una dintre functiile noi pe care sistemul de operare urmeaza sa ni le ofere incepand din toamna. Nu vorbim despre o functie majora pe care iOS 12 o va avea disponibila, dar macar stim in avans una dintre schimbarile pe care compania Apple le va oferi.

iOS 12 urmeaza sa ofere de la anul posibilitatea de a intoarce invers caracterele emoji pe care le trimitem catre persoanele cu care purtam conversatii in diverse aplicatii. Consortiul Emoji a facut astazi aceasta propunere si ea va fi cu siguranta aprobata si implementata de catre compania Apple in iOS 12, dar ea va ajunge inclusiv in Android.

Puteti vedea in imaginea de mai jos cam cum vor arata caracterele emoji care pot fi intoarse invers in iOS 12 si alte versiuni ale sistemului de operare iOS, sau chiar in Android. iOS 12 va include separat de acestea si alte 100 de caractere emoji noi, acestea urmand a face initial parte din versiunile beta ale sistemului de operare.

“Emoji with glyphs that face to the right or left may face either direction, according to vendor preference. However, that can cause a definite change in meaning when exchanging text across platforms. The following ZWJ mechanism can be used to pick an explicit direction.”

iOS 12 va fi lansat in cea de-a doua parte a anului 2018 de catre compania Apple, asa ca vom sti din timp ce fel de schimbari vom vedea pe iPhone si iPad din acest punct de vedere. Pana in momentul lansarii iOS 12 va voi tine la curent cu aceste schimbari si oricare altele vor fi integrate in sistemul de operare al companiei Apple.

iOS 12 caractere emoji inversate

iOS 12 caractere emoji noi