Huawei Honor View 10 e Primul Smartphone care Copiaza Animoji din iPhone X

Huawei Honor View 10 este primul smartphone care a copiat functia Animoji din iPhone X, insa vorbim despre o copie "infidela" a software-ului Apple.

Huawei Honor View 10 a fost prezentat oficial astazi de catre compania detinuta de chienzii de la Huawei, Honor, iar View 10 este primul smartphone care copiaza Animoji din iPhone X. Totul este realizat cu ajutorul unei noi camere similare cu cea TrueDepth din iPhone X, dar si un software copiat dupa cel al companiei Apple, el permitand animarea caracterelor emoji in functie de expresiile noastre faciale.

Huawei Honor View 10 este un smartphone Android care are un ecran Full HD cu diagonala de 6 inch, camera duala cu senzori de 16 si 20 de megapixeli, plus o camera frontala de 13 megapixeli. Huawei Honor View 10 are deasemenea 6 GB RAM implementati de catre cei de la Huawei, impreuna cu Android 8 si o baterie care in 30 de minute se incarca pana la 50%, surpriza, la fel ca iPhone X.

Cei de la Honor au spus ca “vor sa fie prieteni cu tinerii”, iar de aceea au implementat o copie a Animoji, strategia lor fiind una foarte buna, sau poate ca nu, vom afla in timp. Huawei Honor View 10 are deasemenea un sistem de recunoastere faciala integrat, dar el nu este la fel de avansat precum Face ID, asa ca vorbim despre o copie chinezeasca mai proasta, asa cum sunt telefoanele Huawei in general.

Huawei Honor View 10 are functii copiate de la iPhone X pentru ca Huawei si-a cam facut o traditie din a inlocui Samsung in ceea ce priveste copierea cator mai multe functii ale Apple. Ma mir cum de pana acum niciun producator Android nu s-a gandit sa implementeze Animoji, dar dupa ce iPhone X a venit cu functia, dintr-odata toti au gasit aceasta inovatie majora si vor sa o ofere, pentru a se apropia de tineri.

Huawei Honor View 10