Prima Pagina Orange Orange. 6 Decembrie. Oferta Speciala de Mos Nicolae

Orange. 6 Decembrie. Oferta Speciala de Mos Nicolae

Orange pe 6 decembrie are o oferta speciala de Mos Nicolae pentru clientii din Romania care vor sa faca o surpriza placuta unei persoane iubite si nu numai.

Orange in 6 decembrie continua seria de oferte speciale pe care le are disponibile in magazinul online pana de Craciun, iar astazi avem o noua surpriza anuntata de catre operatorul de telefonie mobila in aceasta pagina. V-am spus inca de ieri ca Orange are 23 de zile de oferte speciale pentru clienti pana de Craciun, iar astazi a fost publicata oferta pentru ziua de 6 decembrie, ea fiind disponibila exclusiv prin intermediul magazinului online.

Orange pe 6 decembrie continua practic o idee de campanie promotionala facuta initial in luna iunie, atunci fiind sarbatoriti 20 de ani de existenta in Romania intr-un mod similar. Toate ofertele pe care cei de la Orange le ofera in 6 decembrie si in zilele urmatoare vor fi disponibile exclusiv prin magazinul online, deci nu veti gasi acele oferte si in magazinele fizice, asa ca nu incercati sa profitati de ele acolo.

Orange la ofertele din 6 decembrie nu impune totusi incheierea unui abonament nou, sau prelungirea unuia existent pentru a ne putea bucura de ofertele disponibile in aceasta pagina. Aceasta este partea buna a promotiei, deoarece pe 6 decembrie putem cumpara produsele Orange din oferta fara a fi obligati sa incheiem vreun contract, deci avem libertate totala in ceea ce priveste beneficierea de oferte.

Orange. 6 Decembrie. Oferta Speciala de Mos Nicolae

Orange dupa 6 decembrie isi va intinde campania promotionala pana in data de 26 decembrie, operatorul de telefonie mobila incercand sa le aduca mari bucurii clientilor din Romania. Astazi, de Mos Nicolae, cei de la Orange au o oferta extrem de buna de care ar trebui sa ne bucuram cu totii, pe 6 decembrie promotiile fiind atat de bune incat este pacat sa nu-i faceti cuiva o surpriza foarte placuta.

Orange pe 6 decembrie are oferte foarte bune, apropiate de cele care erau disponibile in saptamana Black Friday, doar ca acum vorbim despre 23 de zile de promotii in loc de 7. Ofertele speciale, din aceasta pagina, pe care Orange le are in 6 decembrie, si in zilele urmatoare, vor continua, iar in fiecare zi va fi disponibila una noua, deci va trebui sa fiti extrem de atenti la promotiile existente in stocuri pentru noi.

Orange pe 6 decembrie se afla in cea de-a treia zi de oferte speciale in campania de Craciun, asa ca promotiile nu au inceput de mult timp, dar asta nu inseamna ca nu sunt bune. Orange dupa 6 decembrie va avea deasemenea oferte extrem de interesante, asa ca va recomand sa vizitati iDevice.ro pentru a descoperi si urmatoarele oferte bune.

Orange. 6 Decembrie. Oferta Speciala Mos Nicolae

  • Lucian P.

    Cam nașpa “oferta” … 20% reducere la niște accesorii deja foarte scumpe și de firme chinezești.

  • Andrei

    Ieri am facut comanda si astazi a venit telefonul …..chiar m-am bucurat doar ca bucuria a tinut fix pana la desfacerea coletului cand am vazut ca defapt cadoul era Un Mare NIMIC …deci efectiv m-au mintit si nu mi-au trimis nici macar o felicitare nimic …ca in targ …te duci sa ei iphone si iti da pietre ei nici macar pe alea nu mi le-au dat