iOS 11 – Iata cati Utilizatori iPhone si iPad l-au Instalat

iOS 11 are noi informatii privind rata de adoptie pe iPhone si iPad, compania Apple aratand care este situatia privind instalarea pe iDevice-uri.

iOS 11 a fost lansat de catre compania Apple acum doua luni si jumatate, noua versiune a sistemului de operare parand sa aiba parte de o rata de adoptie dstul de mica. Doar 59% dintre iPhone, iPad si iPod Touch-urile active si compatibile cu iOS 11 au instalat pana acum noua versiune a sistemului de operare, rata de adoptie fiind mai mica decat in cazul iOS 10.

In aceeasi perioada a anului trecut iOS 10 era instalat pe peste 65% dintre iDevice-urile companiei Apple, iOS 11 parand sa nu convinga chiar atat de multi clienti sa-l instaleze. iOS 11 a avut numeroase probleme pana in prezent, ele culminand cu cea din cauza careia iPhone si iPad reporneau aleator in cursul zilei de sambata.

iOS 11 a avut acea problema rezolvata de catre Apple prin lansarea unei noi actualizari pentru iPhone si iPad, dar oare cine mai are incredere in cei din Cupertino ? Actualizarea lansata sambata pentru iOS 11 dovedeste inca o data ca Apple se grabeste si nu are grija sa ofere cea mai buna experienta pentru iPhone si iPad, din pacate pentru noi.

iOS 11 este cea mai problematica versiune a iOS lansata in ultimii 3 ani de catre compania Apple, iar asta afecteaza rata de adoptie si va continua sa o afecteze in urmatoarele luni.

ios 11 rata adoptie

Articolul precedentOrange. 6 Decembrie. Oferta Speciala de Mos Nicolae
Articolul următoriPhone X – Ce tip de Incarcare este mai Rapida ?
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.