iPhone 2018. Cea mai mare Surpriza a Apple

iPhone in 2018 va avea parte de o schimbare majora surpriza din partea companiei Apple, ea fiind in dezvoltare de ceva vreme si pregatita chiar acum.

iPhone 2018 inseamna trei modele pe care compania Apple le pregateste pentru lansare pe pietele globale, cei din Cupertino avand in plan sa uimeasca nu doar clientii, ci si investitorii cu modele pe masura. O serie noua de informatii au aparut astazi in legatura cu planurile companiei Apple pentru anul 2018, iar conform unui reputat analist asiatic, Apple va oferi baterii de capacitate mai mare in iPhone.

Toate cele trei modele ale iPhone care vor fi lansate in 2018 vor avea baterii mai mari decat cele integrate in actualele modele, iar din moment ce Apple uimeste in fiecare an cu baterii de capacitate mai mare, sau mai mica, aceasta e o surpriza. Noua baterie in forma literei L, integrata in iPhone X, isi va face loc pentru a ajunge inclusiv in iPhone X Plus si cel mai probabil iPhone SE 2.

iPhone 2018. Cea mai mare surpriza a Apple

iPhone X are deja o baterie in forma literei L, ea avand 2716 mAh, insa anul viitor aceasta urmeaza sa creasca la 2900 – 3000 mAh in modelul pe care compania Apple il are acum in dezvoltare. Cresterea este de 10% fata de modelul actua, iar pentru iPhone X Plus ne putem astepta ca bateria sa depaseasca valoarea de 3000 mAh, daca Apple vrea intr-adevar sa isi uimeasca clientii cu o autonomie care sa fie mult mai buna.

“Two new 2H18 iPhone models could adopt L-shaped battery (6.5” & 5.8” OLED models), with capacity upgraded for all models. In order to extend battery life, we believe it is necessary to expand battery capacity because all three new 2H18 models will be equipped with TrueDepth Camera, which consumes more power. We think Apple (US) is developing a 1-cell L-shaped battery in collaboration with LGC (KR). If the new battery enters mass production on time, the 5.8” OLED iPhone model will come with a battery with larger capacity (2,900-3,000mAh with higher RFPCB ASP $2.1-2.4). For the 6.1” LCD model, we expect Apple to keep the rectangular battery design to keep a better cost structure, and we expect capacity could be larger than those of the iPhone 8 series.”

iPhone SE 2 va ramane cu o baterie dreptunghiulara, pentru ca trebuie sa fie si mai ieftin, insa ea va avea capacitate mai mare decat cea din actualele modele ale americanilor. Nu se stie clar la ce capacitate ar urma sa ajunga bateria din iPhone SE 2, dar probabil va depasi 2000 mAh, cea dina ctualele modele fiind cu mult sub aceasta valoare, autonomia nefiind chiar grozava.

Apple va lansa 3 noi modele ale iPhone in 2018, unul cu ecran care are diagonala de 5.8 inch, altul cu diagonala de 6.5 inch si un al treilea cu ecran de 6.1 inch.

iPhone 2018 3 modele