iPhone 2018. Toate Modelele vor avea Decupaj in Ecran

iPhone 2018, sau mai bine zis trei noi modele ale iPhone care vor avea decupaj in ecran, precum iPhone X, dar si alte cateva schimbari importante.

iPhone 2018, sa mai bine zis toate modelele iPhone care vor fi lansate in 2018 vor avea decupaj in ecran, deci Apple va implementa Face ID pentru toate impreuna cu noua camera TrueDepth. Nu se stie sigur daca Apple va lansa 2 sau 3 noi modele ale iPhone in 2018, dar doua vor aparea sigur si cel putin ambele vor avea decupaj in ecran impreuna cu o camera TrueDepth care va oferi Face ID pentru clienti.

In 2018 ar urma sa fie lansate doua modele ale iPhone care au ecran OLED, insa un al treilea cu ecran LCD ar putea fi lansat in primavara anului viitor, iPhone SE 2 fiind acesta. Modelele noi ale iPhone care au ecran OLED vor ajunge cu siguranta pe piata in toamna acestui an, in timp ce modelul cu ecran LCD nu este 100% sigur de lansare, insa exista sanse foarte mari sa apara, avand in vedere ca iPhone SE are nevoie de un upgrade masiv.

Dintre cele trei modele ale iPhone care vor fi lansate in 2018, unul va avea ecran cu diagonala de 5.8 inch, ca iPhone X, dar acest lucru l-am mai auzit si de la alte zvonuri aparute in ultimele saptamani. Celalalt model va fi un iPhone X Plus, cu alta denumire, care va avea un ecran cu diagonala de 6.5 inch, tot OLED, dimensiunile sale urmand a fi extrem de apropiate de cele ale iPhone 8 Plus, insa am putea avea in premiera suport dual-SIM in iPhone.

iPhone 2018. Toate modelele vor avea decupaj in ecran

Noile modele ale iPhone care vor fi lansate in 2018 vor avea un design extrem de apropiat de cel al iPhone X, insa Apple ar putea lansa versiuni cu 512 GB spatiu de stocare. Se zvoneste de cativa ani ca Apple va include atat de mult spatiu de stocare in iPhone si e posibil ca iPhone X Plus sa-l ofere, dar la un pret care va ajunge la 1500 de euro, pentru ca modulele NAND atat de mari sunt foarte scumpe.

“We think the focus for 2H18F new iPhones is to optimise those technologies in terms of performance and costs and adopt a broader iPhone portfolio, rather than bring in more significant technology changes into new iPhones. We think the specs of 6.5” OLED and 5.8” OLED new iPhones are mostly the same as those on iPhone X (5.8” OLED), except for the screen size and the support of dual physical SIM cards of the 6.5” iPhone.”

Partea interesanta este ca analistii nu sunt de parere ca modelele iPhone ce vor fi lansate in 2018 vor avea si camera TrueDepth principala, adica vor ramane cu o camera duala standard. Apple investeste foarte mult in realitatea augmentata, dar se pare ca deocamdata doar pentru camera principala a gasit solutii suficient de ieftine incat sa ofere tehnologii de ultima generatie in iPhone.

In final, se pare ca iPhone SE 2 nu va mai fi la fel de ieftin precum este actualul model, pretul sau urmand a creste la minim 600 de dolari, cu mult peste imaginea creata pentru aceasta serie. iPhone SE 2 ar putea fi modelul “de vis” pentru multi fani Apple, dar la un pret mult mai mare decat isi permit multi dintre cei care au cumparat iPhone SE de la bun inceput si asteapta modelul al doilea.

iPhone 2018 decupaj ecran