Prima Pagina iPad Pro Apple: iPad Pro poate inlocui un Mac

Apple: iPad Pro poate inlocui un Mac

Apple sustine ca iPad Pro poate inlocui sau complementa un Mac, utilizatorii fiind cei care aleg in final pentru ce isi folosesc tableta in viata zilnica.

Apple vrea sa le dea de inteles potentialilor sai clienti ca iPad Pro poate sa inlocuiasca fara probleme un Mac, sau cel putin asta a spus astazi Phil Schiller, unul dintre vicepredintii seniori ai companiei. Acesta a spus ca iPad Pro poate complementa sau inlocui un  Mac, in functie de ceea ce au nevoie clientii, dar aici s-a referit probabil la MacBook 12 inch, cel mai ieftin si lipsit de putere model din intreaga oferta.

Apple promoveaza de ceva vreme iPad Pro ca fiind inlocuitoarea perfecta pentru un calculator, insa iata ca Apple spune ca ea poate inlocui fara probleme inclusiv un Mac, nu doar un calculator cu Windows. Recunoscand faptul ca utilitatea iPad Pro este diferita de la un client la altul, mesajul de baza ramane acelasi, iar tableta poate inlocui un calculator pentru cei care au nevoie de ceva simplu si util.

Apple: iPad Pro poate inlocui sau complementa un Mac

Apple spune ca iPad Pro este perfecta pentru cei care obisnuiesc sa calatoreasca mult, iar asta e foarte adevarat pentru ca e usoara si ofera o functionalitate destul de similara cu unui laptop simplu. Majoritatea celor care apreciaza iPad Pro o folosesc atunci cand calatoresc, iar asta pentru ca in viata de zi cu zi utilizeaza un calculator, ori un laptop, care ofera fucntii avansate pentru orice au nevoie.

“What we’ve learned, truthfully, is that it’s both, and that depends on the user. For some people, iPad Pro is a replacement for their computer. Not that you throw away your computer. People don’t often do that. But that it becomes your primary computing device. The way you mostly hear about this is people say, ‘I use a computer at my desk’ or ‘I use a notebook at my desk, but when I travel, I travel just with my iPad Pro’. It is so great in that situation.  So for those customers, the iPad has become their primary device, but they don’t think of it in their brains as competing with their previous computer. It’s just the computer they spend the most time with.”

Aici Apple vorbeste de situatia in care iPad Pro complementeaza un calculator, pentru ca in alte cazuri ea il inlocuieste, in special pentru cei care doar navigheaza pe internet, sau stau pe retele de socializare. iPad Pro este ideala pentru functii simple, sau orice are legatura cu interactiunea cu unele website-uri, deci totul depinde de modul in care este folosita tableta de fiecare persoana in parte.

iPad Pro inlocuieste Mac

 • 😁😁😁

 • Srb Srb

  pt multi asa este

 • Fane

  Am și una și alta …sa fim serioși.

 • Ce gluma buna Apple…! Știm ca sunt destul de mule persoane care cumpara produsele Apple și care habar nu au de tehnologie dar totuși Apple, nu toți suntem așa de dobitoci. iPad poate înlocui Mac? Știm ca vânzările iPad au cam scăzut dar nici așa sa ne minți pe fata. iPad Pro îl văd doar pentru graphic design-eri, in rest, are mult mai multă logica achiziționarea unui MacBook Air pentru încă 40€ in plus. Și ai Mac OS, pe care poți instala orice.

 • Filip

  Eu am inlocuit Mac ul cu iPad Pro 12.9 nu imi lipseste nimic de la Mac.Affinity Photo si LumaFusion isi fac excelent treaba..de Netflix si de restul nu mai zic..azi am lucrat ceva pe un Mac si nu mai pot reveni la Mac

 • Filip

  Nu degeaba Macurile au touchpadurile alea asa mari..

 • alinvlad

  iPad are o tastatura de rahat din care ies atele și nu norme mai mult de 6-7 luni iar Apple pen se strica la fel de repede. Sa îți iei consumabile de 1300-1500 lei minimum pe an parca nu suna a înlocuitor de MacBook.
  Singurul avantaj real in fata MacBook este bateria mai mare pe iPad pro și poate funcționalitatea Pen-ului pt unii.

 • Dan Mihai

  E 1 Aprilie! 🙂)
  Da acum sa fim serioși…e buna pentru ce? E drept ca poți tăia fructe pe ea, poți s-o folosești pe post de tava și/sau le-o dai copiilor sa prindă țânțari cu ea, toate funcții pe care un PC nu le poate face, dar asta nu înseamnă ca e mai buna.
  Și acum și mai serios, va dați seama in ce direcție se duce Macul dacă idioții ăștia cred ca o tableta e mai buna. 😵🔫 voiam sa pun pistol, da hippies ăștia l-au înlocuit cu unul de jucărie 🙂)) te doare mintea.

 • ibadea

  depinde de ce ai nevoie sa faci, unele operatii care le faci mai usor pe ipad iar altele pe macbook, dar totodata sunt aplicatii care nu le poti folosii pe ipad, apoi depinde si de comoditate, sau de care dintre ele te poti folosii mai repede, complet nu se vor putea inlocui unul pe altul, momentan

 • Srb Srb

  Asa este daca ai aplicatiile de care ai nevoie, inlocuieste.
  Iti place si tie affinity photo..

 • Srb Srb

  ipad nu e pt cei ce au crescut cu calc mouse si tastatura in anii 90-2000 cand tabletele nu existau…ci pt adolescentii de acum sau copiii ce urmeaza sa se nasca si o fac cu touchscreen in mana.Deja un ipad pro face f multe pt multe persoane ce un calc in trecut il foloseau pt web, jocuri, contabilitate, proiectare etc si da pt aia ipad pro este un inlocuitor din cauza ca are o baterie ok, si este mai ieftina

 • Cristi

  NICIODATA Ios nu o sa poata inlocui MAC OS !

 • paladine

  imi par foarte caraghiose astfel de afirmati sau eventual se potrivesc la oameni care habar nu au ce se poate face cu un Mac. Tragic este cand mai multa lume si aproba astfel de abureli si zic cat de fericiti sunt ei pe tableta lor si nu se vor intoarce niciodata la un Mac. Pai ca sa dai like pe Facebook sau sa vezi filmulete comice pe Youtube e clar ca nu iti trebe mai mult si este chiar mai comod. Sunt curios care este media de varsta a utilizatorilor de tablete? 10-16 ani? :))