Apple: iPad Pro poate inlocui un Mac

Apple sustine ca iPad Pro poate inlocui sau complementa un Mac, utilizatorii fiind cei care aleg in final pentru ce isi folosesc tableta in viata zilnica.

Apple vrea sa le dea de inteles potentialilor sai clienti ca iPad Pro poate sa inlocuiasca fara probleme un Mac, sau cel putin asta a spus astazi Phil Schiller, unul dintre vicepredintii seniori ai companiei. Acesta a spus ca iPad Pro poate complementa sau inlocui un  Mac, in functie de ceea ce au nevoie clientii, dar aici s-a referit probabil la MacBook 12 inch, cel mai ieftin si lipsit de putere model din intreaga oferta.

Apple promoveaza de ceva vreme iPad Pro ca fiind inlocuitoarea perfecta pentru un calculator, insa iata ca Apple spune ca ea poate inlocui fara probleme inclusiv un Mac, nu doar un calculator cu Windows. Recunoscand faptul ca utilitatea iPad Pro este diferita de la un client la altul, mesajul de baza ramane acelasi, iar tableta poate inlocui un calculator pentru cei care au nevoie de ceva simplu si util.

Apple: iPad Pro poate inlocui sau complementa un Mac

Apple spune ca iPad Pro este perfecta pentru cei care obisnuiesc sa calatoreasca mult, iar asta e foarte adevarat pentru ca e usoara si ofera o functionalitate destul de similara cu unui laptop simplu. Majoritatea celor care apreciaza iPad Pro o folosesc atunci cand calatoresc, iar asta pentru ca in viata de zi cu zi utilizeaza un calculator, ori un laptop, care ofera fucntii avansate pentru orice au nevoie.

“What we’ve learned, truthfully, is that it’s both, and that depends on the user. For some people, iPad Pro is a replacement for their computer. Not that you throw away your computer. People don’t often do that. But that it becomes your primary computing device. The way you mostly hear about this is people say, ‘I use a computer at my desk’ or ‘I use a notebook at my desk, but when I travel, I travel just with my iPad Pro’. It is so great in that situation.  So for those customers, the iPad has become their primary device, but they don’t think of it in their brains as competing with their previous computer. It’s just the computer they spend the most time with.”

Aici Apple vorbeste de situatia in care iPad Pro complementeaza un calculator, pentru ca in alte cazuri ea il inlocuieste, in special pentru cei care doar navigheaza pe internet, sau stau pe retele de socializare. iPad Pro este ideala pentru functii simple, sau orice are legatura cu interactiunea cu unele website-uri, deci totul depinde de modul in care este folosita tableta de fiecare persoana in parte.

iPad Pro inlocuieste Mac