iPhone X a parut Imposibil de Realizat, Conform Apple

iPhone X a parut imposibil de realizat de catre compania Apple in momentul initierii procesului, iar asta din cauza modificarilor majore gandite.

iPhone X a fost cel mai dificil proiect pe care compania Apple l-a realizat si am aflat asta in multiple randuri, insa acum o aflam din nou de la un vicepresedinte senior al celor din Cupertino. Phil Schiller, omul care conduce divizia ce promoveaza produsele Apple, spune ca iPhone X a parut imposibil de realizat in momentul in care compania din care face parte a luat decizia de a incepe procesul de fabricare.

iPhone X a parut imposibil de realizat din cauza faptului ca butonul Home a fost eliminat din telefoanele Apple, aceasta fiind o componenta “iconica” pentru seria de telefoane mobile ale americanilor. Apple a luat decizia de a renunta la butonul Home inainte sa aiba Face ID pregatit pentru a-l implementa in iPhone X, asa ca acele zvonuri privind Touch ID in carcasa au avut adevar in spate.

iPhone X a parut imposibil de realizat, conform Apple

iPhone X a avut practic unele decizii despre productie luate inainte ca anumite elemente sa fie considerate suficient de bine pregatite pentru a fi implementate in telefonul celor din Cupertino. Daca Face ID nu ar fi functionat asa cum ar fi trebuit, atunci iPhone X ar fi avut Touch ID integrat in carcasa, iar asta pentru ca Apple nu l-a putut implementa sub ecran, deci alta solutie nu ar fi fost, in final.

“At the time, at the beginning, it seemed almost impossible. Not just almost. It seemed impossible. And to pull off what feels impossible and make it possible – and not only that, but just something we love using – is just a great achievement. Clearly there was a point in the process where we had to commit to the fact that it would be a full top-to-bottom screen on the front with no home button, which means you’re counting on Face ID working as we’d hope, and being as good.”

iPhone X este fara discutie cel mai complex telefon mobil creat vreodata de catre compania Apple, dar cat de “imposibil” a fost totul doar inginerii care au lucrat la producerea sa stiu, in final. Cred ca iPhone X putea fi lansat cu schimbari care ar fi generat mai multe critici decat genereaza Face ID din partea unor fani, asa ca situatia putea fi cu siguranta mult mai rea pentru unii dintre cei care doreau sa-l cumpere.

iPhone X imposibil realizat