Prima Pagina iPhone X iPhone X a parut Imposibil de Realizat, Conform Apple

iPhone X a parut Imposibil de Realizat, Conform Apple

iPhone X a parut imposibil de realizat de catre compania Apple in momentul initierii procesului, iar asta din cauza modificarilor majore gandite.

iPhone X a fost cel mai dificil proiect pe care compania Apple l-a realizat si am aflat asta in multiple randuri, insa acum o aflam din nou de la un vicepresedinte senior al celor din Cupertino. Phil Schiller, omul care conduce divizia ce promoveaza produsele Apple, spune ca iPhone X a parut imposibil de realizat in momentul in care compania din care face parte a luat decizia de a incepe procesul de fabricare.

iPhone X a parut imposibil de realizat din cauza faptului ca butonul Home a fost eliminat din telefoanele Apple, aceasta fiind o componenta “iconica” pentru seria de telefoane mobile ale americanilor. Apple a luat decizia de a renunta la butonul Home inainte sa aiba Face ID pregatit pentru a-l implementa in iPhone X, asa ca acele zvonuri privind Touch ID in carcasa au avut adevar in spate.

iPhone X a parut imposibil de realizat, conform Apple

iPhone X a avut practic unele decizii despre productie luate inainte ca anumite elemente sa fie considerate suficient de bine pregatite pentru a fi implementate in telefonul celor din Cupertino. Daca Face ID nu ar fi functionat asa cum ar fi trebuit, atunci iPhone X ar fi avut Touch ID integrat in carcasa, iar asta pentru ca Apple nu l-a putut implementa sub ecran, deci alta solutie nu ar fi fost, in final.

“At the time, at the beginning, it seemed almost impossible. Not just almost. It seemed impossible. And to pull off what feels impossible and make it possible – and not only that, but just something we love using – is just a great achievement. Clearly there was a point in the process where we had to commit to the fact that it would be a full top-to-bottom screen on the front with no home button, which means you’re counting on Face ID working as we’d hope, and being as good.”

iPhone X este fara discutie cel mai complex telefon mobil creat vreodata de catre compania Apple, dar cat de “imposibil” a fost totul doar inginerii care au lucrat la producerea sa stiu, in final. Cred ca iPhone X putea fi lansat cu schimbari care ar fi generat mai multe critici decat genereaza Face ID din partea unor fani, asa ca situatia putea fi cu siguranta mult mai rea pentru unii dintre cei care doreau sa-l cumpere.

iPhone X imposibil realizat

 • disqus_qBukxfroTj

  Hmmm,cam romantata povestioara…..Da intr-adevar au realizat ceva ce parea imposibil,dar nu pt ei ci pt o firmulita mica si obosita si pana la urma urmei ei aveau un mega eveniment,o lansare emblematica ! Faptul ca au adus face Id e un achivement serios pt palmaresul lor,dar nu e ca si cum au inventa roata .“ Imposibil“ a fost de realizat acel display facut de Samsung,care practic la vremea inventarii lui (edge ,samoled,atatia pixeli etc) a fost ceva iesti din comun si practic inca este.Deci privind tabloul in ansamblu imposibilul a fost rezolvat in mare parte de Samsung (Caci fara ei nu ar fi avut apple acum acel s-amoled care poate la randul lui poate sustine un face id viabil pe sub panou ).Ramane de vazut daca vor putea implementa tehnologia cu succes si pt lcd-uri cu ips.In alta ordine de idei ,sa zicem ca au creat ceva oarecum imposibil ceva ce acum cativa ani parea cu adevarat imposibil si anume finger print reader-ul ……asta da,a fost ceva iesit din tipare pt un telefon mobil,a fost o revolutie ,sa fie adus asa ceva pe un telefon mobil si sa fie extrem de bine optimizat(mentionand ca si in trecut tehnologia mai fusese utilizata dar desigur nu la fel de bine pusa la punct).Dupa parerea mea realizarea lor cea mai mare pe ultima perioada ar fi cipul bionic…..

 • BurN®

  Pai de-aia e de rahat ecranul X pentru ca e făcut de rahații de la samsung clar:)

 • BurN®

  OLED e cea mai mare porcărie pusă într-un telefon vreodata

 • Lucian P.

  După cum am mai postat la un articol … Apple si Samsung sunt concurente dar și colaborează. Astfel a realizat Apple acest X (care peste 2 ani va părea o glumă proastă, design wise) care aduce în inovare o deblocare si animoji …

 • bogdan

  Am vb cu un un angajat al Apple și el spune ca iphone 8 a fost lansat ca sa acopere eșecul dacă iphone x nu ar fi avut succes pt ca nu erau siguri

 • adi

  Mai oameni buni cand va aud ca “samsung le-a facut display-ul” da, a fabricat , dar tehnologia apartine apple. Cum a fost el gandit , dezvoltat tot 100% apartine apple , samsung doar a avut mana de lucru “fabrica” robotii, “designed”by apple asamblat de samsung atata tot, pentru ca daca era facut de samsung nu le dadeau ei un display mai avansat decat cel care il folosesc ei in telefonanele lor…. pentru ca displayul iphone x a fost declarat mai bun/avansat/performant decat cel al s8

 • Lazu

  Era fain un touch id in spatele marului

 • 1x

  Cine ti-a bagat in cap prostiile astea ? Apple nu a avut ce sa ” gandeasca” in materie de display , nu are nici un know-how si nici o tehnologie in domeniu .
  Totul apartine Samsung – chiar si decupajul , tot ei l-au realizat tehnologic .
  Singurul lucru facut de Apple este calibrarea .

 • adi

  @1x 🤦🏻‍♂️🤦🏻‍♂️🤦🏻‍♂️🤦🏻‍♂️ practic din ce spui tu apple s-a dus la samsung si a zis “frate fa ne un display mai smecher ca al vostru , la care samsung “gata boss”😂😂😂

 • Lazu

  1x banuiesc ca are samsung :)))))

 • Lazu

  Sau vreun android ieftin