Apple Promoveaza Face ID, Portrait Lighting in noi Reclame pentru iPhone X

Apple a lansat noaptea trecuta o serie noua de reclame pentru iPhone X, compania americana promovand Face ID, Portrait Ligting si alte functii noi pe care le ofera in telefonul mobil pus in vanzare in noiembrie. Apple spune ca Face ID este o parola magica de ne uitat, prima creata de catre vreo companie producatoare de telefoane mobile, fata utilizatorului fiind folosita pentru a debloca tot continutul.

Apple prezinta si modul in care Face ID recunoaste utilizatorul chiar daca fata i se schimba in timp, iPhone X folosind inteligenta artificiala pentru a oferi aceasta functionalitate pentru noi. In ultima reclama cei de la Apple prezinta si functia Portrait Lighting care aduce o serie noua de functii care permit inregistrarea de poze folosind sistemul Portret creat pentru camera iDevice-urilor noastre.

In ultimele zile s-a tot spus ca iPhone X inregistreaza cerere tot mai mica la Apple si poate ca aceste reclame sunt un raspuns din partea americanilor pentru a mai atrage atentia spre telefoane.

https://www.youtube.com/watch?v=TahA4J952ww

https://www.youtube.com/watch?v=vC7BAK_1NO8

https://www.youtube.com/watch?v=ELsGTycENqY