iMac Pro – Apple a Anuntat Data de Lnasare si Pretul

iMac Pro are data de lansare si pretul anuntate oficial de catre compania Apple, noul produs avand aceste informatii dezvaluite chiar astazi de companie.

iMac Pro are incepand de astazi o data de lansare si un pret oficial anuntate de catre compania Apple, americanii tinandu-se de cuvant si pregatind punerea in vanzare in perioada urmatoare. Conform celor de la Apple, iMac Pro urmeaza sa fie lansat pe data de 14 decembrie, adica joi, atunci urmand a fi deschise precomenzile, iar preturile incep de la 4999 de dolari, fara TVA, in SUA.

iMac Pro nu va fi disponibil pentru precomanda in 14 decembri si in Europa, compania Apple pregatindu-se sa vanda noul sau produs exclusiv in SUA, deocamdata, deci restul lumii va trebui sa astepte. iMac Pro este cel mai puternic calculator lansat vreodata de catre compania Apple, el fiind creat special pentru cei care fac editare foto/video in viata de zi cu zi si au nevoie de putere de procesare mare.

iMac Pro are un ecran Retina de 27 inch cu rezolutie 5K, este disponibil intr-o versiune de culoare gri, el fiind livrat impreuna cu o tastatura, un Magic Mouse 2 si Magic Trackpad 2. iMac Pro este cel mai puternic produs al companiei Apple pana in momentul in care noul Mac Pro modular va fi lansat de catre americani, el urmand a fi disponibil pentru achizitie incepand din cursul anului viitor, conform informatiilor de la companie.

imac pro lansare data pret 1

iMac Pro poate fi configurat cu procesoare Intel Xeon cu pana la 18 nuclee, 4 TB spatiu de stocare, 128 GB RAM EEC si placa video AMD Radeon Pro Vega 64 cu 16 GB de memorie HBM2. Toate aceste componente sunt incluse intr-o carcasa de iMac pe care Apple a creat-o pentru a oferi o capacitate de racire crescuta cu pana la 80% fata de un iMac traditional, deci iMac Pro va fi mai bine racorit.

iMac Pro are 3 porturi Thunderbolt si poate sustine doua monitoare 5K sau 4 monitoare 4K la 60 Hz simultan fara probleme, deci vorbim despre un “monstru” din punct de vedere al performantelor. Apple a integrat in iMac Pro un port Ethernet de 10 Gbps, patru porturi USB 3.0, un slot pentru carduri SD si un port audio de 3.5mm.

iMac Pro este un calculator impresionant cu specificatii tehnice pe masura, insa la un pret de vanzare de minim 5000 de dolari, nu vor fi extrem de multe persoane care il vor cumpara, dar pentru companii va fi alta situatie.

imac pro lansare data pret