iMac Pro a fost Prezentat de Apple Inaintea Lansarii

iMac Pro apare intr-o conferinta la care a participat compania Apple, noi imagini cu viitorul produs fiind publicate pe internet de la evenimentul din SUA.

iMac Pro a aparut pentru prima oara intr-o conferinta Apple in conferinta din iunie, cei din Cupertino aratand atunci pentru lumea intreaga noul calculator all-in-one gandit pentru profesionisti. Apple a anuntat ca iMac Pro va fi lansat in decembrie, iar acum la o conferinta din SUA l-a folosit pentru prima oara intr-o prezentare cand a demonstrat cat de multa putere de procesare are el pentru cei care editeaza poze si clipuri video.

Apple le-a permis celor prezenti la eveniment sa faca poze noului iMac Pro pentru a genera interes pentru el si discutii online, iar efectele se vad pentru cei din Cupertino. Detalii despre iMac Pro nu exisa separat de ceea ce a anuntat compania Apple atunci, dar macar putem vedea cum arata produsul in versiunea aproape de finalizare si de lansare, luna decembrie trebuind sa-l aduca pentru cei interesati.

iMac Pro imagini 6

Apple va lansa inclusiv versiuni space gray ale Magic Keyboard, Magic Trackpad si Magic Mouse impreuna cu iMac Pro, deci vorbim si despre accesorii dedicate acestui calculator cu un design elegant.

iMac Pro imagini 1

iMac Pro imagini 5

iMac Pro imagini 4

iMac Pro imagini 3

iMac Pro imagini 2

iMac Pro imagini

Articolul precedentVodafone va Oferi Internet Fix prin Telekom
Articolul următoreMAG – iPhone 8 cu 1000 de LEI Reducere
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.