Prima Pagina iMac iMac Pro a fost Prezentat de Apple Inaintea Lansarii

iMac Pro a fost Prezentat de Apple Inaintea Lansarii

iMac Pro apare intr-o conferinta la care a participat compania Apple, noi imagini cu viitorul produs fiind publicate pe internet de la evenimentul din SUA.

iMac Pro a aparut pentru prima oara intr-o conferinta Apple in conferinta din iunie, cei din Cupertino aratand atunci pentru lumea intreaga noul calculator all-in-one gandit pentru profesionisti. Apple a anuntat ca iMac Pro va fi lansat in decembrie, iar acum la o conferinta din SUA l-a folosit pentru prima oara intr-o prezentare cand a demonstrat cat de multa putere de procesare are el pentru cei care editeaza poze si clipuri video.

Apple le-a permis celor prezenti la eveniment sa faca poze noului iMac Pro pentru a genera interes pentru el si discutii online, iar efectele se vad pentru cei din Cupertino. Detalii despre iMac Pro nu exisa separat de ceea ce a anuntat compania Apple atunci, dar macar putem vedea cum arata produsul in versiunea aproape de finalizare si de lansare, luna decembrie trebuind sa-l aduca pentru cei interesati.

iMac Pro imagini 6

Apple va lansa inclusiv versiuni space gray ale Magic Keyboard, Magic Trackpad si Magic Mouse impreuna cu iMac Pro, deci vorbim si despre accesorii dedicate acestui calculator cu un design elegant.

iMac Pro imagini 1

iMac Pro imagini 5

iMac Pro imagini 4

iMac Pro imagini 3

iMac Pro imagini 2

iMac Pro imagini

 • iAndrew

  Mie îmi place mouse ul , oare merge și la un calculator cu Windows ?

 • Dan Mihai

  Trebuie să te chinui să îl faci să meargă dar da, poti să îl folosești si pe windows. Dar dacă vezi cum se încarcă, îți trece 😓

 • Srb Srb

  merge, bagi driverii apple si voilla

 • Srb Srb

  superb, chiar sunt curios cum va face fata sistemul de racire la procesor de 18 cores+Vega 64

 • X1

  Mihai il incarc o ora jumate si ma tine o luna. daca te referi ca nu poate fi folosit in timp ce se incarca asta asa e.dar o incarcare pe luna nu cred ca afecteaza pe cineva

 • Srb Srb

  corect ! este function over design,dar nah haterii trebuie sa se ia de ceva

 • RaduD

  Cât de frumos arată….!

 • laur77lgm

  O noua versiune,o culoare super!

 • Mircea Radulescu

  Oricum e mai bun decât prima versiune care se mai deconecta și avea puțin lag.