Prima Pagina iMac iMac Pro – Primul Review Prezinta cel mai Puternic Mac facut vreodata

iMac Pro – Primul Review Prezinta cel mai Puternic Mac facut vreodata

iMac Pro apare astazi in primul review pe care compania Apple l-a permis pentru publicare in ziua in care a anuntat data de lansare si pretul pe care il au produsul.

iMac Pro a avut astazi anuntate oficial data de lansare si preturile, compania Apple urmand a pune produsul in vanzare pentru precomanda incepand cu 14 decembrie pentru 5000 de dolari. Deocamdata doar in SUA va putea fi precomandat iMac Pro, deci el va fi la fel de greu de gasit precum iPhone X, pastrand raportul in ceea ce priveste unitatile disponibile si numarul de persoane/companii interesate.

iMac Pro apare totusi intr-un prim review al unuia dintre cei mai mari youtuberi din SUA, el laudand noul produs al celor de la Apple pentru performantele foarte bune pe care le ofera pentru clienti. Apple a inghesuit in carcasa iMac Pro procesoare de pana la 18 nuclee, pana la 4 TB RAM, pana la 128 GB RAM EEC, o placa video de ultima generatie si un sistem de racire cu pana la 80% mai eficient.

iMac Pro este laudat pentru performante si silentiozitate, insa prima este punctul forte si pentru asta vor plati majoritatea celor care sunt interesati sa cumpere noul produs foarte scump al companiei Apple. Vorbim despre un iMac Pro creat pentru un grup special de clienti ai Apple, cei care fac bani din procesare foto/video, nu pentru cei obisnuiti, iar ei vor plati, cel mai probabil, cu placere pretul acestui produs.

iMac Pro vine si cu un nou cablu Lightning negru creat special de catre compania Apple pentru acest produs, el putand fi pus in vanzare si pentru restul telefoanelor si tabletelor candva. In final aveti si o prezentare separata a iMac Pro, insa nu un review complex, asa ca din ambele clipuri video va puteti face o idee clara cu privire la noul calculator foarte puternic al companiei Apple.

 • Srb Srb

  90% sa putem si noi sa comandam de joi-vineri

 • Iar se fac cozi la Apple!

 • Lucian P.

  Beast! 128GB Ram, 2 TB SSD … așa da, parca mai vii de acasă.

 • Vlad

  Pacat ca arata a ceva ce ar folosi Flintstone, nu un utilizator din anul 2017. Vorbesc de bezel-urile alea uriase care nu prea mai au ce cauta in 2017.

 • Srb Srb

  daca nu stiai au si ele un rost..nu prea exista alt all in one mai frumos

 • Askforme

  Și eu sunt de acord cu Vlad. Parca arată învechit.