Samsung Anunta Data de Lansare a Boxei sale Inteligente

Samsung a confirmat astazi planurile de a lansa o boxa inteligenta in prima parte a anului 2018, ea urmand a fi un concurent pentru HomePod.

La scurt timp dupa anuntarea oficiala a boxei inteligente HomePod a companiei Apple, cei de la Samsung si-au anuntat intentia de a lansa un produs similar pentru clientii din lumea intreaga. Desi atunci nu se spunea cand anume va ajunge produsul pe piata, ei bine acum aflam ca el va putea fi cumparat in prima parte a anului 2018, deci inainte, sau foarte aproape dupa lansarea HomePod.

Samsung sustine ca boxa inteligenta pe care o dezvolta va pune foarte mare accent pe calitatea audio, exact acelasi lucru fiind afirmat si de catre compania Apple pentru HomePod. Boxa inteligenta a Samsung va putea deasemenea sa controleze diverse gadget-uri interconectate din casele utilizatorilor, asa ca vorbim despre un produs cu o functionalitate complexa.

Boxa inteligenta a Samsung va functiona cu ajutorul asistentului personal Bixby, lansat initial cu Samsung Galaxy S8, el fiind totusi inferior, Siri, Amazon Alexa, sau chiar Google Assistant. Mai mult decat atat, se va putea sincroniza cu telefoane obile, televizoare si alte produse electronice ale companiei Samsung, dar deocamdata nu se stie ce fel de functii vor fi oferite din acest punct de vedere.

“Samsung is aiming to introduce a smart speaker in the first half of 2018, entering a crowded field of voice-controlled devices from Amazon.com Inc., Apple Inc. and Alphabet Inc. The gadget will run Bixby, Samsung’s digital assistant that rivals Alexa, Siri, and Google Assistant. It will also synchronize with TVs, Galaxy smartphones and other Samsung devices.

Samsung vrea sa-si lanseze boxa inteligenta in prima parte a anului 2018 la un pret apropiat de valoarea de 200 de dolari, aproape jumatate fata de ceea ce va cere Apple pentru HomePod. Practic, Samsung nu vrea sa ramana in urma pe piata boxelor inteligente, mai ales ca Apple a anuntat lansarea HomePod, anuntul coreenilor venind in mod surprinzator nu la mult timp dupa cel al Apple.

Samsung boxa inteligenta 2018