Samsung Anunta Data de Lansare a Boxei sale Inteligente

Samsung a confirmat astazi planurile de a lansa o boxa inteligenta in prima parte a anului 2018, ea urmand a fi un concurent pentru HomePod.

La scurt timp dupa anuntarea oficiala a boxei inteligente HomePod a companiei Apple, cei de la Samsung si-au anuntat intentia de a lansa un produs similar pentru clientii din lumea intreaga. Desi atunci nu se spunea cand anume va ajunge produsul pe piata, ei bine acum aflam ca el va putea fi cumparat in prima parte a anului 2018, deci inainte, sau foarte aproape dupa lansarea HomePod.

Samsung sustine ca boxa inteligenta pe care o dezvolta va pune foarte mare accent pe calitatea audio, exact acelasi lucru fiind afirmat si de catre compania Apple pentru HomePod. Boxa inteligenta a Samsung va putea deasemenea sa controleze diverse gadget-uri interconectate din casele utilizatorilor, asa ca vorbim despre un produs cu o functionalitate complexa.

Boxa inteligenta a Samsung va functiona cu ajutorul asistentului personal Bixby, lansat initial cu Samsung Galaxy S8, el fiind totusi inferior, Siri, Amazon Alexa, sau chiar Google Assistant. Mai mult decat atat, se va putea sincroniza cu telefoane obile, televizoare si alte produse electronice ale companiei Samsung, dar deocamdata nu se stie ce fel de functii vor fi oferite din acest punct de vedere.

“Samsung is aiming to introduce a smart speaker in the first half of 2018, entering a crowded field of voice-controlled devices from Amazon.com Inc., Apple Inc. and Alphabet Inc. The gadget will run Bixby, Samsung’s digital assistant that rivals Alexa, Siri, and Google Assistant. It will also synchronize with TVs, Galaxy smartphones and other Samsung devices.

Samsung vrea sa-si lanseze boxa inteligenta in prima parte a anului 2018 la un pret apropiat de valoarea de 200 de dolari, aproape jumatate fata de ceea ce va cere Apple pentru HomePod. Practic, Samsung nu vrea sa ramana in urma pe piata boxelor inteligente, mai ales ca Apple a anuntat lansarea HomePod, anuntul coreenilor venind in mod surprinzator nu la mult timp dupa cel al Apple.

Samsung boxa inteligenta 2018

27 COMENTARII

  1. Boxa inteligenta a Samsung va functiona cu ajutorul asistentului personal Bixby, lansat initial cu Samsung Galaxy S8, el fiind totusi inferior, Siri, Amazon Alexa, SAU CHIAR Google Assistant.

    Din cate stiu google assistant e cel mai avansat din toti. Aici trebuia inlocuit cu “sau chiar cu SIRI”.

  2. Parca Amazon a fost primul cu boxa inteligenta. Ce treaba are Apple aici , care si ei au copiat Amazon ? Care idee a Apple ?
    In plus Samsung are o tona de device-uri de connectat – Apple , mai nimic.

  3. De ce abia acum isi arata intentia samsung pt proma ei boxa inteligenta din mom ce ele exista de mult timp!?
    Daca Apple nu si-ar fi aratat intentia pt asta,nici samsung nu ar fi facut-o
    Trebuie sa fii inapoiat sa nu iti dai seama

  4. Detin boxa Alexa si va spun sincer ca dupa 2-3 zile de utilizare o sa si uitati ca o aveti…indiferent ca va fi ea de la samsung sau apple. Nu e ceva must have!

  5. Dar Apple de ce abia acum ? Macar Samsung o fac , Apple promit doar si mai trag de timp sa vada cum o fac altii , ca apoi sa aiba ce copia .

  6. Ahahha tu chiar crezi ca amana cu 1-2 luni sa vada cum fac altii? Omule boxa e gata doar ca probabil au probleme cu soft ceva sau hardware,la airpods au facut la fel au amanat ca sa fie fara probleme majore ca de invatat nu au avut de unde
    Apple a venit cu homepod ca a vazut ca ceilalti nu stiu ce trebuie sa faca o boxa mai intai

  7. Depinde de user. Eu am google home + 4 google home mini, imprastiate prin casa. Le folosesc in fiecare zi, mai ales pentru muzica. E primul lucru pe care il fac dimineata. Sa ii comand muzica in functie de mood. Sa iti cante muzica in surdina (sau nu) in toata casa, e chiar misto.
    Iar daca stii sa folosesti IFTTT, sunt extrem de utile. Dar asta depinde de cate device-uri inteligente ai in casa. Eu am reusit cu ajutorul IFTTT sa comand google home-ului sa transmita la masina destinatia din dimineata respectiva. Cand pornesc masina, gps-ul masinii stie deja unde ma duc.
    In schimb, calitatea sunetului este doar decenta la google home. Pentru mine nu sunt ceea ce trebuie. In mod sigur apple vor avea o calitate a sunetului mult mai buna

  8. Da, eu cred ca amna ca sa “se inspire” – au facut-o de atatea ori sub pretextul ca asteapta maturizarea tehnologiei , etc .Un produs anuntat nu e un produs finalizat , poate nici in faza avansata de dezvoltare.

  9. O sa fie mediul de viata perfect pt tine . Si nu , Samsung nu va anunta acest accesoriu pt ca fanii sai nu sunt atat de stupizi ca cei ai Apple , care cumpara orice care are marul pe el.

  10. Ai asteptari mari degeaba de la Apple . Boxa lor o sa fie mai proasta , pt ca Siri e mai prost decat Google Now .
    Apple Maps o sa te bage in vreo fundatura – toti stiu cat de rahat e programul lui Apple .
    Iar dpdv musical , o sa fie sub Samsung pt ca Apple nu au in spate un Harmann Kardon si au mai si demonstrat cat de mediocru se aude in castile lor wireless.

  11. Omule tu nici sa citesti si sa intelegi nu poti,decat sa faci bascalie. Userul acela a zis ca homepod clar va fi mai presus decat alexa la calitatea sunetului

  12. Slabe rau,inteleg ca esti ofticat ca realitatea imi da dreptate de fiecare data dar nah,saracii sunt in lumea lor mica
    Daca Apple ar face veceul inteligent 10000% si samsung l-ar face. Stai sa vezi si cu ochelarii AR cum repede si samsung va face,si dupa te las sa imi pupi pantoful

  13. De fiecare data cand vii cu un clip youtube de la un indian, sau youtuber afiliat Samsung, dovedesti doar ca esti fie platit de ei sa le faci reclama, fie foarte indoctrinat.
    Niciun youtuber tech obiectiv nu a pus Bixby vreodata peste Google Assistant sau Siri.

  14. Eu am toata casa plina de becuri Philips Hue, senzori Fibaro, Elgato, Netatmo, prize smart, rulouri, camere, etc, iar un HomPod sau un apple TV 4 stie sa le controleze si automatizeze. Asa ca depinde cu ce te joci. Succes !

  15. Eu nu fac reclama nimănui cum faci tu, și nu ma plătește nimeni, spre deosebire de tine
    Tu mereu faci acuze nefondate… ai testat măcar bixby sau măcar ai înțeles acel video?
    Ma faci îndoctrinat, dar acel video nu spune ca Bixby e cel mai bun, mai ales ca e la a 2 versiune, dar dovedește ca nu e ultimul cum spui tu… Bixby e ceva mai lent decât Siri, dar înțelege mult mai bine e decât Siri care mai baga o fraza cu Sorry, Google Asistent e cel mai evoluat dintre toate momentat
    Sa înțeleg cumva ca toate link urile postate aici favorabile Apple sunt sunt de la useri plătiți de Apple și îndoctrinați?