HomePod. Iata cate Boxe vrea sa Vanda Apple in 2018

HomePod va fi lansata de catre Apple in 2018, iar primele informatii despre vanzari prezinta un plan ambitios pe care compania aericana il are.

HomePod este boxa inteligenta a companiei Apple care trebuia sa fie lansata la sfarsitul acestui an, insa care se pare ca va fi lansata abia la inceputul anului viitor. Compania Apple nu a explicat de ce a decis sa amane lansarea boxei sale inteligente, insa si-a anuntat partenerii ca asteapta vanzari mari pentru ea in cursul anului viitor.

Mai exact, compania Apple se asteapta sa vanda nu mai putin de 4 milioane de unitati ale HomePod in cursul anului 2018, o cifra uriasa daca ne gandim ca nu e un produs esential. Amazon a vandut 15 milioane de boxe inteligente proprii din 2015 si pana acum, deci o medie de aproximativ 4 milioane de unitati pe an, asa cum vrea si Apple.

Totusi, avand in vedere ca vorbim despre un produs Apple, care teoretic ar trebui sa aiba succes instant, e posibil ca in realitate cifrele de vanzari sa fie mai mari. HomePod va avea un pret de vanzare de 350 de dolari, mai mare decat a altor boxe inteligente cu care concureaza, dar probabil ca asta nu va opri fanii Apple din a o cumpara la anul.

Apple a dezvoltat HomePod pe o perioada de aproximativ 5 ani, inchizand si deschizand proiectul de cateva ori in aceasta perioada, iar acum va lansa intr-un final boxa. Nimeni nu stie sigur cand va fi lansata ea, insa Apple va organiza cel mai probabil o conferinta speciala pentru a prezenta din nou functiile boxei inainte de a o pune in vanzare.

“Apple has told suppliers it expects to ship four million HomePods in 2018, according to a person with knowledge of the matter. Taipei-based Fubon Securities analyst Arthur Liao predicted those production numbers earlier this month. By comparison, Amazon has sold an estimated 15 million units since going on sale in 2015, according to analysts at CIRP LLC.”

HomePod. vanzari 2018

11 COMENTARII

  1. omule ca tu nu stii sa te exprimi sau incerci sa faci misto de un obiect dar este imposibil de realizat, asta arata lipsa de idei si limitate cerebrala
    PS: un cos de gunoi este gol pe dinauntru ca sa ai unde sa arunci fizic gunoiul. Legea fizica a obiectului tu nu o ai

  2. Awesome work.Just wanted to drop a comment and say I am new to your blog and really like what I am reading.Thanks for the share