Samsung Galaxy S9. EXCLUSIV – Noul Design Prezentat in Detaliu

Samsung Galaxy S9 are noul design prezentat in imagini exclusive multumita celor care lucreaza in momentul de fata la asamblarea telefonului mobil.

Samsung Galaxy S9 are in sfarsit prezentat noul design in detaliu, imaginile exclusive de astazi venind de la parteneri ai companiei coreene care lucreaza acum la productia noului telefon mobil. OnLeaks este cel care a reusit sa obtina imaginile exclusive cu Samsung Galaxy S9 pentru lumea intreaga si el seamana foarte bine cu actualul model vandut pe pietele globale, dar probabil ca de asta erati deja convinsi.

Seria Samsung Galaxy S9 va fi diferentiata de catre compania coreeana in doua modele, standard si Plus, iar pentru fiecare vor exista diferente, care vor justifica si diferenta de pret dintre telefoanele vandute. Samsung Galaxy S9 va avea o camera simpla integrata de catre companie, sub ea urmand a fi pozitionat cititorul de amprente, in timp ce flash LED-ul isi va gasi un loc in dreapta lor.

Samsung Galaxy S9 Plus va avea o camera duala cu cititor de amprente sub ea si flash LED in partea dreapta, aceast diferenta fiind impusa pentru prima oara de coreeni, asa cum face si Apple. Ca sa fiu complet sincer, nu ma gandeam ca seria Samsung Galaxy S9 va avea parte de o diferentiere precum face Apple, iar asta pentru ca Samsung isi gandeste in general diferit produsele, punand ceva mai mult accent pe client.

Samsung Galaxy S9. EXCLUSIV – Noul Design Prezentat in Detaliu

Samsung Galaxy S9 nu va avea camera duala ca singura diferenta dintre modelele care vor fi puse in vanzare, deoarece urmeaza sa existe si o diferenta in ceea ce priveste cantitatea de memorie RAM. Exact precum face Apple de vreo 2 ani, cei de la Samsung urmeaza sa ofere 4 GB RAM in Samsung Galaxy S9 si 6 GB RAM in modelul Plus, deci alegerea va fi una grea pentru clientii care vor dori telefonul.

Samsung Galaxy S9 cu doar 4 GB RAM va avea aceleasi probleme pe care le are iPhone X in a tine aplicatiile deschise in fundal, insa din moment ce Apple are asemenea probleme, de ce nu ar avea si Samsung ? Este destul de clar ca daca Apple implementeaza ceva prost si clientii tot cumpara, Samsung poate face acelasi lucru, iar Samsung Galaxy S9 va fi o noua dovada in acest sens pentru noi.

Samsung Galaxy S9 va arata, in mare, exact ca Samsung Galaxy S8, cu exceptia ecranului, care va acoperi o portiune mai mare din panoul frontal, iar lungimea telefonului ar urma sa fie mai mica. Schimbarile mici nu se vor vedea si in pretul Samsung Galaxy S9, deoarece aici vorbim cel mai probabil despre o aliniere cu ceea ce cere Apple pentru iPhone X.