Samsung Galaxy S9. EXCLUSIV – Noul Design Prezentat in Detaliu

Samsung Galaxy S9 are noul design prezentat in imagini exclusive multumita celor care lucreaza in momentul de fata la asamblarea telefonului mobil.

Samsung Galaxy S9 are in sfarsit prezentat noul design in detaliu, imaginile exclusive de astazi venind de la parteneri ai companiei coreene care lucreaza acum la productia noului telefon mobil. OnLeaks este cel care a reusit sa obtina imaginile exclusive cu Samsung Galaxy S9 pentru lumea intreaga si el seamana foarte bine cu actualul model vandut pe pietele globale, dar probabil ca de asta erati deja convinsi.

Seria Samsung Galaxy S9 va fi diferentiata de catre compania coreeana in doua modele, standard si Plus, iar pentru fiecare vor exista diferente, care vor justifica si diferenta de pret dintre telefoanele vandute. Samsung Galaxy S9 va avea o camera simpla integrata de catre companie, sub ea urmand a fi pozitionat cititorul de amprente, in timp ce flash LED-ul isi va gasi un loc in dreapta lor.

Samsung Galaxy S9 Plus va avea o camera duala cu cititor de amprente sub ea si flash LED in partea dreapta, aceast diferenta fiind impusa pentru prima oara de coreeni, asa cum face si Apple. Ca sa fiu complet sincer, nu ma gandeam ca seria Samsung Galaxy S9 va avea parte de o diferentiere precum face Apple, iar asta pentru ca Samsung isi gandeste in general diferit produsele, punand ceva mai mult accent pe client.

Samsung Galaxy S9. EXCLUSIV – Noul Design Prezentat in Detaliu

Samsung Galaxy S9 nu va avea camera duala ca singura diferenta dintre modelele care vor fi puse in vanzare, deoarece urmeaza sa existe si o diferenta in ceea ce priveste cantitatea de memorie RAM. Exact precum face Apple de vreo 2 ani, cei de la Samsung urmeaza sa ofere 4 GB RAM in Samsung Galaxy S9 si 6 GB RAM in modelul Plus, deci alegerea va fi una grea pentru clientii care vor dori telefonul.

Samsung Galaxy S9 cu doar 4 GB RAM va avea aceleasi probleme pe care le are iPhone X in a tine aplicatiile deschise in fundal, insa din moment ce Apple are asemenea probleme, de ce nu ar avea si Samsung ? Este destul de clar ca daca Apple implementeaza ceva prost si clientii tot cumpara, Samsung poate face acelasi lucru, iar Samsung Galaxy S9 va fi o noua dovada in acest sens pentru noi.

Samsung Galaxy S9 va arata, in mare, exact ca Samsung Galaxy S8, cu exceptia ecranului, care va acoperi o portiune mai mare din panoul frontal, iar lungimea telefonului ar urma sa fie mai mica. Schimbarile mici nu se vor vedea si in pretul Samsung Galaxy S9, deoarece aici vorbim cel mai probabil despre o aliniere cu ceea ce cere Apple pentru iPhone X.

31 COMENTARII

  1. tot are marginea groasa jos ?! 4gb ram?? pt un android in 2018?
    doar o camera cand Apple deja are 2 modele din 3 cu dual camera si din 2018 probabil toate

  2. moderatorule de kkt fii mai atent cum vb celor care ti citesc kkt ul. am vazut comentarii la adresa cititorilor care nu si au locul. esti un muc cel mic ce face cativa centi pe zi din adsense ceea ce nu ti permite sa ti jignesti cititorii marlan ordinar ce esti

  3. Si diferenta intre 6 si 8 la noi la iphone care ar fi ? 4 ani si un spate de sticla incarcare wireless si un procesor mai bun . Cam putin . Oricum nu imi place cum arata s9 .

  4. 4 GB ram și camera single e cam puțin pentru 2018… Mie îmi e greu sa cred ca va venii cu 4 GB ram, mai ales ca gama A urmează sa aibe 6 GB ram, iar gama C are 6 GB….daca e asa S9 sa aibe un preț bun și Samsung sa umble serios la soft (oricum am văzut ca administrează bine resursele)
    Probabil ca componentele sunt foarte scumpe, ecran cu tehnologie noua, camera cu inteligenta artificiala și f1.5 ajustabila, poate și eUFS 512 GB, poate și difuzoare stereo AKG + căști stereo AKG

  5. Ai dreptate, la smartphone-urile cu Android, standardele sunt mult mai ridicate decât la iPhone: nu se poate cu doar 4 GB RAM și cu marginea aia așa groasă jos.
    Bine că nu sunt standardele Apple, că dacă te uiți la iPhone 8, Doamne ferește ce margini grosolane există în 2017-2018…

  6. De-a dreptul comic ?????
    Au apărut Beavis & Buthead să orăcăie despre cât de nașpa va fi S9! În loc să vadă ce probleme există pe iOS, ce design arhaic are iPhone 8, ei schelălăie și latră precum pechinezii ăia mici din spatele gardului!

    Amari + acri + oțetiți mai sunt strugurii…

  7. Asta e,in lumea android ai concurenta si nu poti veni cu un kkt de 4gb ram in 2018,oricum nu stiu ce iti dai cu parerea ca tu nu ai nimic nou de la apple sau samsung

  8. Și de ce comentezi tu despre margini mari la S9, când toate iPhone-urile din 2007 încoace au margini cât China?

  9. Esti de-a dreptul penibil… Apple nici nu poate sa micsoreze marginile. Samsung a modificat designul in functie de trendul designului, iar smartphone-urile lor arata foarte bine.

  10. Apple a aratat ca poate reduce cu X, frate nici sa minti nu stii
    Samsung inca o arde cu micsorarea marginilor ca altceva nu stie sa mai faca,mai adauga un buton mecanic bixby
    Si mai vorbeste si unul ce este irelevant pe piata deci,0 obiectivitate

  11. Srb tu esti foarte subiectiv referitor la apple , am inteles ca esti fun apple dar incearca sa fi impartial si corect daca tot postezi in aparatorul adminului .

  12. Când ai un produs de nota 10, nu mai poți decât să îi dai un 10+. Seria S este cea cu unele dintre cele mai avansate smartphone-uri. Ce kk să îi ai pui, că oricum și S7 e mai avansat decât iPhone 8?

    Normal că acum, Samsung face “fine tunning”, în timp ce Apple trebuie să tragă mult și bine ca să îi ajungă din urmă.
    Așa a făcut Apple mereu: “noul iPhone, cu 18% mai ușor, cu 3% mai subțire, încă 3 culori maaaagice, cu 69x mai rapid decât iPhone 3, etc “

  13. Daca nu cumperi degaba mai scrii
    Oamenii ce nu pot fi obiectivi nu prea conteaza. Tu esti obiectiv doar daca ai vorbi despre note 5 sau ceva mai vechi