iOS 11. Schimbarea pe iPhone si iPad ce Afecteaza TOTI Clientii!

iOS 11.1.2 nu mai poate fi instalat pe iPhone si iPad, Apple blocand posibilitatea de a mai avea aceasta versiune a sistemului de operare in telefoane si tablete.

13

iOS 11 a fost lansat de catre compania Apple la jumatatea lunii septembrie pentru iPhone si iPad, actualizarea fiind prezentata ca una “revolutionara” pentru produsele Apple. iOS 11 este atat de revolutionar incat a avut nevoie de 8 actualizari pana in prezent pentru a i se rezolva diverse probleme de functionare pe care Apple nu le-a descoperit de la bun inceput.

iOS 11 poate avea multe dintre probleme trecute mai usor cu vederea daca ar fi existat o solutie de jailbreak disponibila, insa din pacate ea nu a fost lansata, desi exploit-urile sunt disponibile. Saptamana trecuta Google a publicat o serie de exploit-uri care pot fi transformate intr-o solutie de iOS 11.1.2 jailbreak pentru lumea intreaga, dar ea nu a venit inca.

Cei care asteapta aceasta solutie de iOS 11.1.2 jailbreak vor avea parte de o mare dezamagire astazi, deoarece iOS 11.1.2 nu mai poate fi instalat pe iPhone si iPad de aseara. Compania Apple a blocat semnarea iOS 11.1.2 si a vechilor versiuni care mai puteau fi instalate, iOS 11.2 si iOS 11.2.1 fiind singurele versiuni care mai pot fi instalate acum.

Blocarea instalarii iOS 11.1.2 asigura Apple de faptul ca toti cei care inca nu au instalat aceasta versiune a sistemului de operare nici nu o vor mai putea face vreodata, din pacate. Partea buna este ca viitoarea solutie de iOS 11.1.2 jailbreak va fi compatibila si cu versiunile anterioare, dar nu si cu iOS 11.2.x, deoarece exploit-urile au fost blocate.

iOS 11.1.2 nu mai poate fi instalat vreodata pe iPhone si iPad, deci luati-va complet gandul de la acest lucru si ganditi-va ca va trebui sa va obisnuiti cu gandul ca nu veti mai putea face jailbreak prea curand.

ios 11.1.2 instalare iphone ipad