Samsung Galaxy S9. OFICIAL, Data de Lansare

Samsung Galaxy S9 are oficial o data de lansare confirmata de catre compania coreeana, telefonul fiind adus in graba pe piata pentru fanii din toata lumea.

Samsung Galaxy S9 are in mod oficial data de lansare dezvaluita de catre compania coreeana, ea dezvaluind pentru presa internationala cand intentioneaza sa-si prezinte noul telefon mobil. Vorbim despre o confirmare pentru informatii care nu sunt tocmai noi, ele fiind cunoscute deja pentru multi dintre fanii coreenilor, Samsung Galaxy S9 fiind in atentia lumii intregi inca de acum cateva saptamani.

Samsung Galaxy S9 va fi prezentat in mod oficial in cadrul Mobile World Congress 2018, pe data de 27 februarie, o conferinta speciala urmand a fi organizata in Barcelona pentru noul telefon. Coreenii intentioneaza sa prezinte Samsung Galaxy S9 in cadrul acestei conferinte internationale pentru a avea parte de cat mai multa atentie din partea presei din lumea intreaga, mai devreme decat anul trecut.

Samsung Galaxy S9 va fi prezentat la Mobile World Congress 2018, insa lansarea va avea loc in luna martie, la maxim 3 saptamani din momentul prezentarii, deci probabil pe 23 martie. Bazandu-ne pe ceea ce a facut in trecut compania coreeana cu telefoanele sale, putem trage fara probleme concluzia ca Samsung Galaxy S9 va fi lansat in martie, insa data de 23 ar putea fi totusi una tarzie.

Samsung Galaxy S9. Oficial, data de lansare confirmata

Samsung Galaxy S9 va fi lansat gradual de catre compania coreeana, unele tari urmand a avea telefonul in vanzare initial, altele urmand a-l vinde ceva mai tarziu decat primele. Coreea de Sud, China, SUA si alte cateva tari vor vinde Samsung Galaxy S9 initial, iar alte tari il vor pune in vanzare la minim o saptamana distanta, asa intamplandu-se in fiecare an cu lansarile telefoanelor coreenilor.

“Samsung is said to be planning to debut its next flagship smartphone in February, presenting Apple Inc.’s iPhone X with a sooner-than-expected challenger. The South Korea-based technology giant plans to introduce the new models, the Galaxy S9 and Galaxy S9 Plus, as early as late February and release the devices as early as March.

Samsung Galaxy S9 va fi lansat in doua versiuni, una cu chip Qualcomm si una cu chip Exynos, functiile pentru ele urmand a fi aceleasi, performantele fiind similare, in functie de procesor. Samsung Galaxy S9 urmeaza sa fie lansat cu o luna mai devreme decat predecesorul sau, intr-o graba de a reduce perioada in care iPhone X afecteaza vanzarile de telefoane ale coreenilor.

Samsung Galaxy S9 nu va veni cu schimbari majore de design, exceptand felul in care este pozitionat cititorul de amprente in carcasa, dar si camera duala pentru modelul plus. Samsung Galaxy S9 urmeaza totusi sa fie vandut la un pret consistent de catre coreeni, iar asta pentru ca iPhone X este scump si trebuie sa aiba parte de concurenta pe masura, chiar daca noutatile nu vor fi chiar atat de mari pentru a motiva o schimbare atat de mare.

Samsung Galaxy S9 oficial data lansare

21 COMENTARII

  1. Eu nu inteleg ce cauta cei ce nu folosesc produse Apple pe aici. Inteleg sa vezi ce se intampla la concurenta dar, sa comentezi ZILNIC, sa citesti aproape fiecare articol, asta mi se pare o idiotenie.

  2. Clar că de aia ești tu non-stop aici: măcar să ai și tu un mediu în care să te crezi bogat și inteligent, că în viața reală… Doamne păzește!

    Tu meriți premiul “Mărul de aramă” pentru activitatea de troll…

  3. asa asa f bine, baga comentarii, nu conteaza ca sunt la subiect sau nu, deja ne-am obisnuit cu low IQ…pana la urma de acolo ne luam banii cei mai multi

  4. Puteau pune 6-gb RAM,NU AU PUS,puteau sa puna 512gb ROM,NU AU PUS,puteau sa puna camere de 16 mp,NU AU PUS,puteau sa puna display 4k,NU AU PUS!!!ASTIA DE LA SAMSUNG VOR MACAR SA II INTREACA PE CEI DE LA APPLE??