Cydia pentru iOS 11 este acum in Dezvoltare

Cydia pentru iOS 11 este in plin proces de dezvoltare in momentul de fata, noua versiune a aplicatiei fiind totusi pregatita cu greu de catre creator.

Cydia pentru iOS 11 este in plin proces de dezvoltare in momentul de fata in vederea lansarii uneo solutii de iOS 11 jailbreak, creatorul aplicatiei pregatind aplicatia in aceste momente. Desi aplicatia Cydia pentru iOS 11 este in plin proces de dezvoltare, creatorul sau spune ca timpul este limitat pentru a aduce aceasta aplicatie pentru noi.

Saurik, creatorul Cydia, spune ca in ciuda faptului ca inca intretine aplicatia, are o slujba diferita in momentul de fata si totusi foloseste o parte din venituri pentru a sustine aplicatia. El spune ca pierde foarte multi bani in momentul de fata pentru a mentine aplicatia Cydia functionala pentru toata lumea si o face din pasiune.

Saurik ar avea nevoie de donatii pentru a mentine procesul de dezvoltare al Cydia, insa cum vasta majoritate a celor care fac jailbreak o fac pentru a pirata, donatiile nu vor veni. In ciuda acestui lucru, aplicatia Cydia pentru iOS 11 va fi lansata la un moment dat, impreuna cu solutia pentru iOS 11 jailbreak, dar nimeni nu stie cand se va intampla asta.

Acestea fiind spuse, va trebui sa asteptam ca aplicatia Cydia pentru iOS 11 sa fie pregatita pentru lansare inainte ca solutia de jailbreak sa fie disponibila efectiv. iOS 11 jailbreak nu va fi lansat fara ca aplicatia Cydia sa fie pregatita efectiv pentru utilizare de catre noi, asa ca este bine sa stiti si asta pentru a sti cat mai aveti de asteptat.

cydia ios 11

9 COMENTARII

  1. O fi jailbreak o soluție care sa stimuleze vânzările ? Nu prea am văzut multe iPhone X pana acum . Inainte la doua trei luni de la lansare , oriunde te uitai in jurul tău vedeai noile releasuri . Nu pot apune același lucru acum

  2. Pai nu sunt multi valorosi ca srb ca sa aiba bani de iphone X.
    Cum ar spune srb: normal ca nu vezi la tine la moara din sat iphone X. Daca umblati ca mine prin centrul Lisabonei te saturi de iphone X!