Samsung Galaxy S9. EXCLUSIV, Data de Lansare Anuntata!

Samsung Galaxy S9 are data de lansare anuntata de catre compania coreeana si se pare ca graba va aduce telefonul mai rapid pe peitele globale.

Samsung Galaxy S9 are in mod oficial data de lansare anuntata, ea fiind programata chiar mai devreme decat sperau majoritatea fanilor companiei coreene, in ciuda tuturor zvonurilor aparute pana acum. Samsung Galaxy S9 este viitorul model de smartphone premium pe care compania coreeana vrea sa il aduca pe piata, el urmand a se lupta cu iPhone X dupa ce va fi disponibil la vanzare.

Samsung Galaxy S9 a intrat in ultima parte a stadiului de pregatire in vederea productiei, aceasta fiind programata pentru a incepe in luna ianuarie a anului 2018, asa cum se zvonea acum cateva saptamani. Informatiile vin de la companiile care lucreaza cu Samsung, si cel mai probabil de la manageri din compania coreeana, ele dezvaluind faptul ca Samsung Galaxy S9 va fi lansat mai devreme decat modelul anterior.

Samsung Galaxy S9 va fi lansat de catre compania coreeana cu cel putin o luna mai devreme decat modelul de anul acesta, compania Samsung dand presei locale foarte clar de inteles acest lucru pe sfarsit de an. Samsung Galaxy S9 urmeaza sa aiba procesorul, placa de baza si alte componente produse de catre partenerii companiei coreene chiar de saptamana viitoare, deci e posibil sa-l avem disponibil si in februarie.

Samsung Galaxy S9. Exclusiv, data de lansare anuntata!

Samsung Galaxy S9 are aceste informatii venite de la Samsung si partenerii coreenilor, acestia confirmand si inceperea productiei pentru o gama foarte variata de componente pentru telefon. Cei de la Samsung nu au oferit inca o data clara pentru lansare, insa prezentarea va avea loc la Mobile World Congress 2018, cel mai probabil in jurul datei de 26 februarie, deci atunci vom vedea Samsung Galaxy S9.

“Samsung Electronics is preparing to produce the next strategic smartphone ‘Galaxy S9’ series. Galaxy S9 and Galaxy S9 plus parts to be confirmed and launched the supply. The new smartphone will be mass-produced from January as a finished product. It is expected to follow the steps of release in February and March.”

Samsung Galaxy S9 urmeaza sa foloseasca o noua placa de baza, facuta folosind acelasi proces de fabricatie precum in cazul iPhone X, adica una cu componente plasate pe ambele parti ale placii de baza. Ce alte tehnologii folosite in iPhone X vom vedea si in Samsung Galaxy S9 nu se stie deocamdata, dar e posibil sa existe si cate ceva noutati inclusiv pentru ecranul Super AMOLED care va fi integrat in el.

Samsung Galaxy S9 se apropie incet, dar sigur, de lansarea oficiala, iar asta inseamna ca vom afla tot mai multe informatii de la managerii companiei coreene in legatura cu acest produs nou. Pana in februarie vom avea cel mai probabil si primele imagini, sau clipuri video, cu unitati reala ale Samsung Galaxy S9, asa ca inaintea lansarii ar trebui sa stim absolut tot ce este de stiut in legatura cu el.

samsung galaxy s9 data lansare exclusiv