Prima Pagina Samsung Galaxy S9 Samsung Galaxy S9. EXCLUSIV, Data de Lansare Anuntata!

Samsung Galaxy S9. EXCLUSIV, Data de Lansare Anuntata!

Samsung Galaxy S9 are data de lansare anuntata de catre compania coreeana si se pare ca graba va aduce telefonul mai rapid pe peitele globale.

Samsung Galaxy S9 are in mod oficial data de lansare anuntata, ea fiind programata chiar mai devreme decat sperau majoritatea fanilor companiei coreene, in ciuda tuturor zvonurilor aparute pana acum. Samsung Galaxy S9 este viitorul model de smartphone premium pe care compania coreeana vrea sa il aduca pe piata, el urmand a se lupta cu iPhone X dupa ce va fi disponibil la vanzare.

Samsung Galaxy S9 a intrat in ultima parte a stadiului de pregatire in vederea productiei, aceasta fiind programata pentru a incepe in luna ianuarie a anului 2018, asa cum se zvonea acum cateva saptamani. Informatiile vin de la companiile care lucreaza cu Samsung, si cel mai probabil de la manageri din compania coreeana, ele dezvaluind faptul ca Samsung Galaxy S9 va fi lansat mai devreme decat modelul anterior.

Samsung Galaxy S9 va fi lansat de catre compania coreeana cu cel putin o luna mai devreme decat modelul de anul acesta, compania Samsung dand presei locale foarte clar de inteles acest lucru pe sfarsit de an. Samsung Galaxy S9 urmeaza sa aiba procesorul, placa de baza si alte componente produse de catre partenerii companiei coreene chiar de saptamana viitoare, deci e posibil sa-l avem disponibil si in februarie.

Samsung Galaxy S9. Exclusiv, data de lansare anuntata!

Samsung Galaxy S9 are aceste informatii venite de la Samsung si partenerii coreenilor, acestia confirmand si inceperea productiei pentru o gama foarte variata de componente pentru telefon. Cei de la Samsung nu au oferit inca o data clara pentru lansare, insa prezentarea va avea loc la Mobile World Congress 2018, cel mai probabil in jurul datei de 26 februarie, deci atunci vom vedea Samsung Galaxy S9.

“Samsung Electronics is preparing to produce the next strategic smartphone ‘Galaxy S9’ series. Galaxy S9 and Galaxy S9 plus parts to be confirmed and launched the supply. The new smartphone will be mass-produced from January as a finished product. It is expected to follow the steps of release in February and March.”

Samsung Galaxy S9 urmeaza sa foloseasca o noua placa de baza, facuta folosind acelasi proces de fabricatie precum in cazul iPhone X, adica una cu componente plasate pe ambele parti ale placii de baza. Ce alte tehnologii folosite in iPhone X vom vedea si in Samsung Galaxy S9 nu se stie deocamdata, dar e posibil sa existe si cate ceva noutati inclusiv pentru ecranul Super AMOLED care va fi integrat in el.

Samsung Galaxy S9 se apropie incet, dar sigur, de lansarea oficiala, iar asta inseamna ca vom afla tot mai multe informatii de la managerii companiei coreene in legatura cu acest produs nou. Pana in februarie vom avea cel mai probabil si primele imagini, sau clipuri video, cu unitati reala ale Samsung Galaxy S9, asa ca inaintea lansarii ar trebui sa stim absolut tot ce este de stiut in legatura cu el.

samsung galaxy s9 data lansare exclusiv

 • Dan Mihai

  Se grăbesc sa profite de golul din piața creat de vânzările slabe ale lui iPhone X. Deștepți băieți, păcat ca doar reacționează la schimbările de pe piața si nu merg pe drumul lor.

 • Srb Srb

  Asta va trece si mai neobservat…s7 a fost cum a fost…s8 mai slab iar asta si mai rau o sa fie…
  Abia astept eventul in care avem 1 ora de event superb in engleza

 • alex

  Magnific acest S9

 • Sa nu fim răi…. s8 e un telefon elegant …frumos , rapid , si mai ales că a cam dat tonul acestor displayuri infinity…. pe s9 o sa vedem o evoluție … sper sa nu ducă pretul la pragul acela nesimțit cum a facut concurenta

 • Srb Srb

  nu suntem rai…cum sa fim rai fata de niste obiecte?
  S8 a fost ok…dar marele impact al samsung, apogeul a fost s7 edge…de atunci nu prea..
  Pretul va fi minim 800€

 • Srb Srb

  “Apple dominated the competition with new device activations leading up to Christmas”

 • George89

  De acord, sa vedem cu ce vine nou, oricum la nivel de design nu va fii o diferență uriașă fata de S8
  Merg pe drumul lor sa știi, pentru ca dacă nu mergeu sa dădeau peste cap la orice artificiu…. Schimbările de piață nu trebuiesc ignorate, pentru ca riști sa intri într-un con de umbra și niciun producător nu vrea sa ii fie afectate vânzările de niște chestii pe care nu le a introdus, dar putea sa le introducă

 • mnaat

  Oare cati bani o primi ca sa arunce cu noroi in concunrenta ?!? Nu isi da seama ca este nesemnificativ pe aceasta piata si ca plictiseste lumea cu pupincurismul sau ?!? Tragic …. pacat de el ….. intr-un cuvant irecuperabil .

 • George89

  Asa este, perfecționează design ul lui S8, este o intermediere aici, ceea ce înseamnă că S10 va fii adevărată evoluție

 • mnaat

  Nostradamul al evolutiei telefoniei mobile pe pamant …..LASA-NE , DU-TE , RETRAGE-TE , ne dorim ca pe acest site sa auzim lucruri interesante NU prostiile pe care le debitezi tu si cum pupi la fundulet un anumit brand si cum arunci cu noroi in altul . Nu iti mai suporta nimeni comentariile retarde .

 • Srb Srb

  daa, asa ai zis si de S8, ca este un intermediar si ca S9 va RUPE…O ADEVARATA EVOLUTIE si cand colo este o ovulatie

 • ionion

  Cel mai frumos telefon din lume, daca va arata asa .
  Bravo Samsung – de la S6(Edge) incoace , dai lectii de design !
  Cu schimbarile anuntate si cu designul asta, cred ca nu e nevoie de mai mult pentru un nou flagship .
  Nici pretul nu cred ca va trece de 800 $

 • Florin

  Mare adevar

 • Dan Mihai

  Ai totala dreptate, trebuie sa te adaptezi, dar ma refeream mai mult la faptul ca grabesc lansarea pentru ca iPhone X nu are succesul asteptat. Un produs grabit vine cu riscuri.

 • Florin

  :)))))) S-au activat telefoane vechi, mai ieftine. Iphone 7 si 6. Astea noi (iphone 8) sunt si scumpe si cam de kkt.

  “The year old iPhone 7 accounted for the most activations at 15.1%, followed by the iPhone 6 at 14.9% and brand new iPhone X at 14.7%. The also new iPhone 8 and iPhone 8 Plus models were beat out by the iPhone 6s and iPhone 7 Plus with an appropriate 8.1% and 8.7% of activations.”

 • Srb Srb

  da s-au activat 4S si ipad 1 baby

 • Florin

  Ceva de genul.