Samsung Galaxy S9. OFICIAL, a fost Certificat pentru Vanzare!

Samsung Galaxy S9 a fost certificat oficial pentru vanzare de catre autoritati,a stfel ca telefoanele sunt in mod sigur pregatite pentru lansare devreme.

Samsung Galaxy S9 si Samsung Galaxy S9 Plus au fost certificate in mod oficial de catre autoritati pentru a putea fi puse in vanzare, telefoanele fiind pregatite in momentul de fata pentru lansare. Vorbim despre o certificare facuta inainte de finalul anului 2018 pentru seria Samsung Galaxy S9, telefoanele fiind depuse inca de la mijlocul lunii noiembrie pentru verificare in vederea lansarii.

Samsung Galaxy S9 si modelul Plus au aparut cu numerele de cod pe website-ul FCC din SUA, agentia guvernamentala fiind cea care verifica toate telefoanele mobile ce urmeaza sa fie vandute in tara. Samsung Galaxy S9 si modelul Plus urmeaza sa fie lansate in primavara anului 2018 pe pietele globale, astfel ca era normal sa vedem certificarea lor, chiar daca ea vine cu aproape 3 luni inainte de lansare.

Samsung Galaxy S9 are numele de cod SM-G960F si Samsung Galaxy S9 Plus are numele de cod SM-G965F, acestea fiind indicativele confirmate astazi de catre cei de la FCC pentru lumea intreaga. Certificarea este facuta pentru numele de cod ale produselor deoarece FCC nu stie denumirea finala pe care o va avea Samsung Galaxy S9, dar noi stim ca ea nu va fi diferita fata de cea prezentata peste tot.

Samsung Galaxy S9. Oficial, a fost certificat pentru vanzare!

Samsung Galaxy S9 este acum oficial intrat in “ultima suta de metri” pentru lansare, iar la inceputul lunii viitoare ar trebui sa fie initiata si productia la scara industriala a noului telefon mobil. Coreenii de la Samsung si-au “pregatit terenul” pentru a incepe fabricarea Samsung Galaxy S9 si Samsung Galaxy S9 Plus, asa ca in curand vom vedea si primele unitati reale in poze aparute din China.

Samsung Galaxy S9 oficial certificat

Samsung Galaxy S9 nu are specificatiile tehnice dezvaluite de catre FCC deoarece acest lucru nu se intampla vreodata, asa ca ramanem doar cu informatiile care au aparut pana acum prin zvonuri. In urma certificarii Samsung Galaxy S9 de catre cei de la FCC, ar trebui sa vedem in curand si o certificare a chinezilor de la TENNA, iar acolo am putea vedea si informatii despre specificatii.

Samsung Galaxy S9 si modelul Plus vor fi prezentate in mod oficial in cadrul Mobile World Congress 2017, acesta urmand a avea loc la sfarsitul lunii februarie a anului viitor in Barcelona. Lansarea Samsung Galaxy S9 ar trebui sa aiba loc la maxim trei saptamani din acel punct, asa ca ramane doar sa aflam data exacta in care telefoanele vor putea fi cumparate de catre clienti.