Samsung Galaxy S9. Componenta ce CONFIRMA noul Design!

Samsung Galaxy S9 are noul design dezvaluit de catre o componenta care este prezentata in premiera inainte ca asamblarea telefonului sa inceapa oficial.

Samsung Galaxy S9 are noul design confirmat multumita unei componente care este prezentata intr-o imagine publicata in cursul zilelor trecute pe internet, ca un cadou de Craciun. Vorbim despre o componenta care ne arata panoul frontal al Samsung Galaxy S9, acesta urmand a fi ceea ce vad utilizatorii care vor cumpara telefonul inainte de a reusi sa il porneasca prima oara.

Samsung Galaxy S9 urmeaza sa aiba un design identic cu cel al modelului anterior, sau cel putin asta ne arata prima imagine in care vedem panoul frontal ce va fi folosit pentru noul telefon. Desi s-a spus ca Samsung Galaxy S9 va avea un panou frontal al carui margine inferioara va fi practic inexistenta, realitatea este ca ea nu dispare si nici nu este micsorata in raport cu modelul anterior.

Samsung Galaxy S9 va arata practic exact precum modelul lansat in 2017 pe piata si nici nu va avea dimensiuni mai mici, asa cum s-a zvonit in cateva randuri de catre cei care obtin informatii de la partenerii companiei coreene. In aceasta idee, se adeveresc in totalitate informatiile care spuneau ca Samsung Galaxy S9 va fi un upgrade minor in comparatie cu modelul disponibil acum.

Samsung Galaxy S9. Componenta ce confirma noul design!

Samsung Galaxy S9 va avea totusi un procesor complet nou, care va fi inferior celui din iPhone 8 sau iPhone X, dar nici cantitatea de memorie RAM nu va fi un upgrade fata de modelul actual. Desi pe partea hardware si de design schimbarile nu vor fi mari, se asteapta ca Samsung Galaxy S9 sa vina cu noutati pe partea software, poate chiar si ceva imbunatatit pentru securitate biometrica.

Samsung Galaxy S9 panou ecrna

Samsung Galaxy S9 nu va avea un sistem de recunoastere faciala la fel de avansat precum Face ID, insa este de asteptat ca un iris scanner imbunatatit sa fie intregrat in telefonul de anul acesta. Separat de aceasta schimbare, ar putea exista si un sistem de incarcare mai rapida in Samsung Galaxy S9, incarcarea wireless putand deveni deasemenea mai rapida, dar aici nu exista prea multe informatii.

Samsung Galaxy S9 va fi prezentat in mod oficial in cadrul Mobile World Congress 2018 de catre compania coreeana, deci undeva spre sfarsitul lunii februarie, mult mai devreme decat modelele actuale. Samsung Galaxy S9 va fi lansat in luna martie, cu cel putin o luna inainte de modelele de anul acesta, schimbarea urmand a aduce telefonul mai repede in mainile consumatorilor pentru a ataca iPhone X.