Samsung Galaxy S9. Functia Luata de la iPhone

Samsung Galaxy S9 va prelua o functie populara de la iPhone pentru a le oferi clientilor o experienta mai buna pentru folosirea telefoanelor.

Samsung Galaxy S9 va avea o functie preluata de la iPhone, conform unor noi informatii aparute in cursul acestei zile, compania coreeana dorind sa le ofere clientilor ceva util. S-a zvonit timp de cateva luni ca aceasta schimbare va fi implementata in Samsung Galaxy S9, insa iata ca acum ea este confirmata, din moment ce telefonul va si intra curand in productie.

Samsung Galaxy S9 va avea o pereche de difuzoare stereo integrate de catre compania coreeana, asa cum se intampla in iPhone si in alte modele de smartphone-uri lansate de-a lungul anilor. Cei de la Samsung n-au dorit pana acum sa ofere o asemenea functionalitate in telefoanele lor premium, insa iata ca iPhone i-a convins sa mai faca si cate ceva bun, incepand cu Samsung Galaxy S9.

Samsung Galaxy S9 va avea difuzoare stereo plasate la baza carcasei, dar si in partea superioara a acesteia, cel mai probabil in difuzorul pentru apeluri telefonice, asa cum se intampla la iPhone. Avand in vedere ca Samsung Galaxy S9 va avea margini foarte subtiri pentru ecran, e cam greu de crezut ca se va gasi vreo alta locatie pentru a integra difuzoarele stereo, asa ca e usor de inteles de ce acestea vor fi locatiile alese.

Samsung Galaxy S9. Functia luata de la iPhone

Samsung Galaxy S9 cu difuzoare stereo va indeplini o cerinta pe care multi dintre fanii companiei coreene o au de ani si ani de zile, ea urmand a imbunatati simtitor calitatea audio a telefoanelor. Apple a imbunatatit constant difuzoarele stereo din iPhone cu fiecare model lansat in ultimii 2 ani, asa ca era perfect logic sa vedem ca Samsung Galaxy S9 va avea ceva similar integrat.

Samsung Galaxy S9 difuzoare stereo

Samsung Galaxy S9 nu va aduce multe modificari majore anul acesta, iar integrarea difuzoarelor stereo nu reprezinta o schimbare substantiala in raport cu modelele actuale de pe piata. Desigur ca foarte multi clienti vor reclama asta dupa ce Samsung Galaxy S9 va fi prezentat si se va confirma oficial existenta acestor difuzoare stereo, asa ca ramane doar sa vedem ce va fi oferit.

Samsung Galaxy S9 a fost certificat in mod oficial de catre autoritatile din SUA pentru vanzare, deci telefonul este cat se poate de oficial, el urmand a fi prezentat in cursul lunii februarie. Lansarea Samsung Galaxy S9 urmeaza sa aiba loc undeva in cursul lunii martie, la o data care va fi anuntata de companie in februarie, iar detalii despre pret nu sunt deocamdata cunoscute.

32 COMENTARII

  1. WoooW
    Stereo speakers in 2018 !!!! Yeah baby!!!
    In 2018 Apple vine cu homePod, modular mac pro si apple display etc iar samsung baga in S8 stereo speakers
    Yeaaah

  2. … da’ nu limitează performanțele !!! Pam-pam … îmi pare rău de Apple ca procedează așa. Sunt utilizator ale de produse

  3. … dar simt ca o iau pe arătura. Design învechit, IOS regresiv … nimic oau așa cum făceau alta data. Îmi salta inima de bucurie. Acum, ma gândesc la modele mai vechi de iPhone si chiar si la concurenta :(((

  4. La fel cum a copiat Apple difuzoarele stereo de la HTC ?
    Nu va saturati odata sa tot clamati ca Apple a facut totul prima data ?

  5. ESTI CEL MAI NEINTERESANT OM DE PE ACEST SITE – Copile , Nostradamus al evolutiei telefoniei mobile pe pamant …..LASA-NE , DU-TE , RETRAGE-TE , ne dorim ca pe acest site sa auzim lucruri interesante NU prostiile pe care le debitezi tu si cum pupi la fundulet un anumit brand si cum arunci cu noroi in altul . Nu iti mai suporta nimeni comentariile retarde .

  6. În primul rând, difuzoarele stereo nu sunt o funcție.
    În al doilea rând, nu ar fi o copie după iPhone. Conform gsmarena, Samsung are 54 modele de telefoane cu difuzoare stereo, dintre care 8 modele sunt smartphone-uri cu sistem de operare Android.
    – Galaxy Nexus S (mai 2011)
    – Galaxy Player 70 Plus (aprilie 2012)
    – Galaxy Beam (iulie 2010)
    – Galaxy Music S6010 (decembrie 2012)
    – Galaxy S WiFi 5.0 (mai 2011)
    – Galaxy Music Duos S6012 (decembrie 2012)
    – Galaxy C10 (rumored)
    – Galaxy C9 Pro: noiembrie 2016 (noiembrie 2016)

    https://www.gsmarena.com/results.php3?chkStereoSpk=selected&sMakers=9&sOSes=2

    Având în vedere lista de mai sus, și faptul că primul iPhone stereo a fost iPhone 7 (octombrie 2016), este clar cine de la cine a copiat.

  7. Nu tin partea nimanui, dar nu cred ca a pune 2 difuzoare inseamna a inventa. Ci doar ca ai fost primul care a facut asta. Inventie era daca era brevetata.
    Au fost modele si cu 4 difuzoare.
    Time de alegerea producatorului daca implementeaza sau nu o solutie.

  8. De regula apple a luat ideea, a imbunatatit-o si a branduit-o in stilul propriu.
    Ei au dreptate: au inventat isight, imessage si force touch. Dar nu au inventat camera, sistemul de mesagerie ori tehnologia 3d touch.
    A, si au mai inventat ecranul cu bara neagra de sus.

  9. Am scris si eu despre faptul ca difuzoarele stereo nu sunt o functie si ca articolul asta e cam jalnic pentru autor, insa nu mi-a fost aprobat comentariul. Apare ‘Removed’. 🙂 Si mai am 2 in ‘Pending’. :))

  10. Doamne da ce-mi place sa citesc articole pe acest site, mai ales cele despre Samsung. Mi se pare mie sau sunt mai multe decât cele legate de “inovatiile” Apple?
    Înțeleg că site-ul este dedicat produselor Apple, dar cred că autorii ar trebui sa fie obiectivi. Cum poți să spui că Samsung ia o funcție de la iPhone pentru că implementează difuzoare stereo? Hai că o dați în penibil cu astfel de titluri și idei.

  11. Bravo! Esti jalnic! Cum poti sa spui ca difuzoarele stereo sunt o functie si ca Samsung o “ia” de la Apple? Tu te auzi? Asta ar insemna ca Apple a “luat-o” de la HTC? Sau de la cine-o fi pus prima data pe un smartphone difuzoare stereo? Difuzoarele sunt hardware si fiecare-si pune cate vrea in telefon, nu e cazul sa spui ca Samsung “ia” de la Apple difuzoare stereo. Auzi la el…
    Eu sunt utilizator Apple, dar articolele de genul asta sunt jalnice si nu arata decat disponibilitatea ta maxima de a denigra Samsung in favoarea Apple. Ce-i asta? Mi-e greu sa cred ca Apple te-ar plati pentru asa ceva, dar nici nu exclud varianta.

  12. Tin sa iti spun ca te apreciez pentru acest comentariu. Ma bucur sa vad o parere obiectiva pe un site dedicat Apple, venita din partea unui utilizator de Iphone. Nu am, si nu am avut vreodata produse ale marcii americane. Asta nu insemna ca nu apreciez calitatea lor sau inovatiile, atunci cand a fost cazul. Eu nu inteleg aceasta ura fata de o marca sau alta. Pe noi ca simpli utilizatori ar trebui sa ne bucure noutatile aduse de companii pe telefoanele mobile sau alte gadgeturi. Concurenta nu poate fi decat benefica.

  13. nu e ura, el doar vrea click uri pe orice articol de kkt punand un titlu care instiga. sunt sigur ca el habar nu are ce scrie. face doar copy paste , foloseste google translate etc. daca ar avea bun simt in fiecare articol ar pune cate un link catre sursa pe care el o copie, asa cum fac marile site uri de acest gen. dar el e roman si asta spune tot.

  14. Ia gandeste-te cum a inceput comentariul ala al tau. Daca tu nu esti capabil sa te exprimi civilizat, de ce mai ai pretentia sa fii luat in seama si sa ai comentarii publicate ?
    Ca sa fiu complet sincer, ar fi trebuit sa te moderez direct pentru modul in care ai inceput comentariul ala la adresa mea, desi nu te-am jignit in vreun fel.
    Sper ca la comentariul asta n-o sa dai un raspuns in care sa-mi arati ca n-ai inteles nimic si sper ca daca mai scrii vreun comentariu cu vreo jignire la adresa mea, o sa intelegi de ce moderarea va deveni permanenta. Daca nu intelegi, e ok, injura tu oameni pe strada si vezi care e efectul, apoi vino si spune-mi.

  15. Da. Si asta. Oricum design si constructie preluate clar odata ce au vazut ca atunci cand a aparut HTC one m7, vanzarile HTC au crescut. Lumea chiar a apreciat brushed aluminum si difuzoarele stereo.

  16. Pentru ce as face asta ? Daca tu imi dovedesti ca esti incapabil sa te exprimi precumun om normal, de ce ti-as permite sa o faci in felul ala ? Sunt destul de sigur ca daca pe strada te-ar jigni cineva, ai reactiona.

  17. Eu am acceptat intotdeauna critica atat timp cat e spusa civilizat si logic. Cand vad cate o jignire setrg imediat, eventual si banez pentru ca imi dau seama imediat ca nu am cu cine discuta.

  18. Normal ca as reactiona, dar in niciun caz agresiv sau la nivelul celui ce ma injura sau jigneste fara motiv. Eu nu am considerat jignire faza aia si de asta am scris-o asa. Imi cer scuza daca tu ai luat-o ca pe o jignire, dar a fost strict cu referire la articol. Si tu ai exagerat cand ai pomenit de injurat pentru ca eu n-am injurat pe nimeni aici, nici macar jignit.

  19. Să iti enumăr ce are Samsung de câțiva ani iar Apple a venit dabea anul asta? Yeah baby, asta da nivel ridicat. Ori ești prea orbit, ori nu știi ce e aia tehnologie. Nu sunt fan Apple sau Samsung, sunt fan tehnologie.