Prima Pagina Samsung Seful Samsung Risca o Peeapsa mai Mare de Inchisoare

Seful Samsung Risca o Peeapsa mai Mare de Inchisoare

Seful Samsung risca sa fie condamnat la o pedeapsa cu inchisoarea care este mai mult decat dubla fata de cea initiala impusa de catre judecatori.

Vicepresedintele consiliului de administratie al grupului Samsung, Jay Y. Lee, risca o pedeapsa cu inchisoare mai mare decat cea de 5 ani care i-a fost impusa de catre o instanta din Coreea de Sud. Jay Y. Lee este mostenitorul imperiului Samsung, iar o instanta din Coreea de Sud l-a gasit vinovat pentru dare de mita, hotarand ca el sa petreaca urmatorii 5 ani de zile intr-o inchisoare din tara.

Decizia a luat putina lume prin surprindere din moment ce inclusiv tatal sau a fost condamnat de 2 ori la pedepse cu inchisoarea, dar fara a le ispasi, insa acum se pare ca nimic nu-l va salva pe Jay Y. Lee. Desi risca sa stea aproximativ jumatate din aceasta pedeapsa in inchisoare, Jay Y. Lee ar putea avea de stat 12 ani daca apelul procurorilor va fi aprobat de catre judecatorii coreeni.

Avocatii lui Jay Y. Lee au facut deasemenea apel impotriva acestei decizii pentru a-si scoate seful din inchisoare, el fiind arestat acum cateva luni de catre autoritati inainte ca procesul sa inceapa. Acestia sustin ca un cadou facut de catre Jay Y. Lee unui apropiat al fostului presedinte din Coreea de Sud a fost interpretat gresit si ca intentia sa nu a fost de a da cuiva mita.

“Lee’s control and wealth at Samsung is none other than a result of bribery. People want chaebol to no longer maintain the privileges to rule over the Republic of Korea alongside politicians.”

Daca instanta va tine cont, sau nu, de ceea ce spun avocatii lui Jay Y. Lee ramane de vazut, insa daca vor aproba cererea procurorilor, atunci seful Samsung va avea o pedeapsa lunga de ispasit. Pana acum Samsung nu a fost afectata de faptul ca seful sau este inchis, iar dupa cum se prezinta lucrurile, se pare ca Jay Y. Lee isi va relua in primire functia dupa ce va fi eliberat din inchisoare.

Sef Samsung Peeapsa Inchisoare

 • Srb Srb

  Asta si cu gloata de samsonisti

 • mnaat

  Copilule Nostradamul al evolutiei telefoniei mobile pe pamant …..LASA-NE , DU-TE , RETRAGE-TE , ne dorim ca pe acest site sa auzim lucruri interesante NU prostiile pe care le debitezi tu si cum pupi la fundulet un anumit brand si cum arunci cu noroi in altul . Nu iti mai suporta nimeni comentariile retarde .

 • ibadea

  caz de coruptie cu 5 ani de inchisoare? vrajeala, e ca la noi, 5 ani de SPA cu 5 ani de plimbari in jurul lumii, oricum articol de umplutura, nu afecteaza telefoanele samsung, nici lansare, nici design

 • rundown

  Ce moaca de nevinovat ocolit de Mos Craciun are. Pai se poate ma nea Jay, ai vrut sa fii smecher pe langa presedinte ca interlopii pe langa Basescu. Acum eu zic ca ti-a mai ramas o singura solutie: sa te uiti la filmul Big Stan. Asa iti faci o idee cum sa nu fii pus capra in celula. Sfat: eventual sa iti tatuezi un galaxy note 7 explodat in jurul sfincterului anal.