iOS 11 – Personalizeaza Control Center pe iPhone

iOS 11 permite personalizarea Control Center, Centru de Control, pe iPhone sau iPad fara a face jailbreak in prealabil, procedura fiind foarte simpla.

iOS 11 vine cu un Control Center, Centru de Control, care poate fi personalizat intr-o anumita masura pe iPhone, sau iPad, insa desigur ca totul este limitat de catre Apple. vorbim doar despre posibilitatea de a adauga sau elimina butoane pentru anumite functii ale sistemului de operare iOS 11, insa nimic mai mult.

Daca doriti sa personalizati Control center-ul din iOS 11 cu repozitionarea altor elemente pe iPhone, sau iPad, atunci acum puteti face asta chiar si fara jailbreak. Totul este posibil multumita TweakBox, un tweak despre care v-am vorbit sapatmana trecuta cand v-am explicat cum instalati un boot logo personalizat pe iPhone.

In clipul video de mai jos puteti vedea cum este facuta modificarea in iOS 11 pe iPhone si iPad, procesul in sine fiind unul foarte simplu, cu rezultat garantat. Control Center este o componenta esentiala a sistemului de operare iOS 11 pe iPhone si iPad, asa ca personalizarea sa este foarte importanta pentru multi.

Compania Apple nu ofera asemenea functii pentru iOS 11 in momentul de fata, dar n-ar strica sa o faca, mai ales ca nu este chiar atat de greu sa le avem disponibile.

4 COMENTARII

  1. Genul asta de aplicatii care se instaleaza in afara Appstore-ului fie folosesc api-urile de sistem fara sa fie supuse restrictiilor impuse de Apple, fie folosesc alte api-uri neautorizate de catre companie. Asadar se pot face smecherii gen sa-ti monitorizeze locatia, sa aiba acces la microfon si camera, sa-ti ia toate contactele si multe altele fara permisiuni. In plus, cine stie ce hackuri pot avea si cum pot sa-ti compromita device-ul? Poate sa iti mineze bitcoini in background si tu nici sa nu stii.