LiberiOS iOS 11 – iOS 11.1.2 Jailbreak a fost Lansat

LiberiOS iOS 11 - iOS 11.1.2 jailbreak a fost lansat pentru iPhone si iPad, acest tutorial explicandu-va cum puteti folosi software-ul acum.

LiberiOS iOS 11 – iOS 11.1.2 jailbreak a fost lansat noaptea trecuta si este prima solutie de jailbreak care permite exploatarea iPhone X si a tuturor iDevice-urilor cu chip de 64 biti chiar in acest moment. Vorbim despre o solutie de jailbreak care este inspirata din cea to.panga, adica foloseste aceleasi vulnerabilitati si are aceeasi metoda de implementare, doar ca LiberiOS aduce suport si pentru iPhone X.

LiberiOS poate in mod teoretic sa faca jailbreak pe iOS 11 – iOS 11.1.2 pentru orice iPhone, iPad si iPod Touch care poate rula una dintre versiunile lansate de catre compania Apple, dar solutia nu este 100% stabila deocamdata. Mai mult decat atat, LiberiOS nu instaleaza Cydia in acest moment pentru ca aplicatia nu este 100% pregatita pentru a fi oferita, asa ca va trebui sa asteptati ca o actualizare sa o instaleze.

LiberiOS iOS 11 – iOS 11.1.2 Jailbreak a fost Lansat

LiberiOS este o solutie partiala de jailbreak iOS 11 – iOS 11.1.2, deci nu veti avea control absolut asupra sistemului de operare, dar probabil ca asta se va schimba in viitorul nu foarte indepartat, dar nu se stie cand. LiberiOS nu este 100% finalizat pentru toate iDevice-urile, conform dezvoltatorului, dar o lista cu cele ce nu sunt 100% compatibile nu a fost oferita.

LiberiOS poate fi instalat foarte simplu pentru a face jailbreak iOS 11 – iOS 11.1.2, iar pentru asta va puteti folosi de acest tutorial de jailbreak, insa va trebui sa descarcati intain aplicatia LiberiOS de aici. Aveti si mai jos un clip video care va explica metoda prin care va puteti folosi de aplicatia creata pentru noi, asa ca trebuie doar sa aveti curajul sa riscati sa pierdeti versiunea iOS pe care o aveti.

LiberIOS NU functioneaza cu iDevice-urile care au iOS 11.2, sau iOS 11.2.1, asa ca nu intrebati.

24 COMENTARII

  1. Dacă aveați probleme cu bateria ori alt gen acum este momentul sa va distrugeți definitiv telefoanele, hai jailbreak masiv va rog :))

  2. Eu sunt curios dacă măcar citiți articolul înainte de a posta un comentariu!!! Cum sa intrebi dacă pe 11.2.1 e jail când articolul spune clar iOS 11-11.1.2. De google a-ți auzit? ??