iPhone X Ramane prea Scump pentru Clienti in 2018

iPhone X va ramane in continuare scump in 2018 pentru clientii din intreaga lume, analistii avand previziuni sumbre pentru cei din Cupertino.

13

iPhone X ramane in atentia analistilor din lumea intreaga chiar si la inceput de an 2018, iar acestia spun ca Apple va trebui sa ajusteze pretul telefoanelor sale pentru a avea succes cu ele. Vorbim despre noi griji pe care analistii si le fac in legatura cu telefoanele iPhone X ce vor fi lansate pe piata in 2018, ei fiind de parere ca acestea sunt prea scumpe pentru clientii celor din Cupertino.

Analistii sunt de parere ca Apple nu va anunta vanzari foarte bune pentru iPhone X in T4 2017, insa cel mai probabil nici macar nu vom sti exact cate unitati au fost vandute pentru ca americanii nici nu vor spune asta. Analistii dau totusi inca de pe acum de inteles ce fel de cifre vor anunta pentru vanzarile iPhone X in T4 2017, iar ele nu sunt chiar atat de bune precum ar dori cei de la Apple.

iPhone X ar urma sa fie anuntat cu vanzari de 30 de milioane de unitati in T4 2017, cifra fiind cea mai mare pe care seria ar urma sa o inregistreze in toata existenta sa, inclusiv in anul 2018. Analistii considera ca pretul iPhone X va fi mult prea mare in 2018 pentru clienti si ii va forta pe acestia sa se uite cu mai multa atentie la modelele mai ieftine pe care cei de la Apple le vand in cursul acestui an.

iPhone X ramane va fi prea scump pentru clienti in 2018

iPhone X, in ciuda pretului mult prea mare, in opinia unor analisti, va contribui totusi la cresterea pretului actiunilor companiei Apple si le va aduce mai aproape de valoarea de 200 de dolari in urmatoarele luni. Analistii spun ca Apple ar putea decide sa reduca pretul iPhone X pentru a creste vanzarile, insa e putin probabil ca acest lucru sa se intample prea curand, lacomia fiind de vina.

iPhone X este cel mai popular telefon la nivel global, in momentul de fata, iar aceasta situatie are sanse mici de a se schimba in momentul de fata, sau pana cand Samsung Galaxy S9 va fi lansat. De atunci iPhone X va avea probleme mai mari in ceea ce priveste vanzarile, dar din moment ce acest lucru este la cateva luni distanta, ramane de vazut cum vor evolua lucrurile pana atunci.

“We maintain that 2017 fourth-quarter iPhone X volumes were at 30 to 35 million and we are very skeptical that volumes will increase in the first quarter of 2018. This does not reconcile with the expectation of pent-up demand or push-out to the first quarter of 2018 in our opinion: consumers who wanted to get an iPhone X in December 2017 already have it.”

iPhone X va fi in 2018 telefonul pe care compania Apple se va concentra cel mai mult deoarece de pe urma sa castiga cei mai multi bani la vanzarea de telefoane mobile. iPhone X va ramane cu pretul de baza la compania Apple, insa partenerii sai din intreaga lume il vor avea disponibil cu reduceri bune dupa ce Samsung Galaxy S9 va fi lansat, asa ca mai avem de asteptat pana atunci.

iphone x scump 2018