Samsung Galaxy S9. LANSARE Confirmata cu Data!

Samsung Galaxy S9 are data de lansare confirmata multumita unor noi informatii venite de la partenerii coreenilor, asa ca stim acum cand va fi oferit.

Samsung Galaxy S9 are data de lansare confirmata de catre surse apropiate companiei coreene, ele furnizand si informatii cu privire la noul chip Qualcomm Snapdragon 845 pentru telefon. Imaginea de mai jos a fost publicata ieri de catre o sursa apropiata companiei coreene, iar ea ne arta cand urmeaza sa fie lansate Samsung Galaxy S9 si modelul Plus de catre cei de la Samsung.

Samsung Galaxy S9 este prezentat intr-o lista in care apar o multitudine de telefoane mobile Android premium care vor folosi noul chip Qualcomm Snapdragon 845 in cursul anului 2018. Samsung Galaxy S9 si modelul Plus sunt listate aici ca urmand a fi disponibile in luna februarie pe piata, telefoanele fiind programate pentru prezentare in cadrul Mobile World Congress 2018.

Samsung Galaxy S9 va fi prezentat atunci de catre coreeni, insa daca informatiile de astazi sunt 100% adevarate, atunci lansarea ar putea avea loc extrem de repede dupa dezvaluirea telefoanelor. Desigur ca aceasta ar fi o premiera, insa din moment ce iPhone X se vinde atat de bine, nu este absolut deloc greu de crezut ca Samsung Galaxy S9 si modelul Plus vor fi lansate cu prioritate.

Samsung Galaxy S9. Lansarea confirmata cu data si pentru competitorii Android

Samsung Galaxy S9 nu va ajunge singur pe piata in februarie cu noul chip Qualcomm Snapdragon 845, iar asta deoarece LG G7 si LG G7 Plus urmeaza sa fie lansate in mod oficial atunci de coreeni. Anul trecut cei de la LG au fost obligati sa lanseze noi telefoane cu un procesor vechi de un an, insa pentru LG G7 se pare ca Samsung Galaxy S9 nu va acapara chiar toat productia de procesoare.

Samsung Galaxy S9 va fi lansat cu cel putin 2 luni inainte ca HTC U12 sa isi faca apritia pe piata, restul telefoanelor de la competitorii Android nefiind chiar atat de importante. Samsung Galaxy S9 va ajunge pe piata cu 4 – 5 luni inainte ca Samsung Galaxy Note 9 sa fie lansat impreuna cu noul chip Qualcomm Snapdragon 845, august find perioada in care acest model va fi lansat.

Samsung Galaxy S9 lansare data

Samsung Galaxy S9 a aparut acum cateva saptamani in primele benchmark-uri care aratau faptul ca noul cip Qualcomm Snapdragon 845 nu are performante mai bune decat cel A11 Bionic din iPhone X. Ca sa fiu complet sincer, cam toate informatiile de pana acum sugereaza faptul ca Samsung Galaxy S9 va fi lansat in februarie martie, deci e clar ca atunci va fi disponibil, insa performantele ar putea fi o mare dezamagire.

51 COMENTARII

  1. Slab rau acest s9 practic noutatea va fi pretul mare pt STEREO SPEAKERS
    Asteptam sa vedem ce zic cei ce cred in Mos Craciun ,in politia ce nu ia niciodata spaga no matter what si mai se cred si presedinti de stat

  2. Eu zic ca nu e o dezamagire , e acolo unde e locul lui , unde l-a adus producatorul , atat pot ei la ora actuala . Ca noroc ca Apple nu a pus mai mult ram ! Aveau cativa ani in fata Androizilor .

  3. exact, asta spuneam si eu…pana acum Apple a lasat samsungul sa o ia razna cu specificatiile…si sa se loveasca cu capul de de tavan

  4. Asta cu iPhone X se vinde bine nu prea merge. Toata lumea civilizata il are in stoc acum, inclusiv magazine de la noi, si ai avut si articole care afirmau contrariul.
    Dar daca numai aste e evolutia la Samsung atunci clar este o dezamagire.

  5. haha hotul striga hotul…
    Toate declaratiile in care toti mint sa isi puna tara intr-o lumina mai buna este pt cei ce nu mai au nimic decat credinta si cred tot ce li se spune

  6. te rugam mai spune-ne cum a fost cu Obama si iphone 5C, sau cu note, sau cu multe altele, ce eu le-am demostrat ca minti iar tu nu prea…acuzatii nefondate de la oameni ce sunt frustrati ca nu au. Ia vezi cu ce te mai minte Trump…daca va zice ca exista Superman, tu repede vii aici si ne spui ca EXISTA. Sau daca Trump spune ca tu esti special…deja te simti astfel. Sa ne scrii de la tomberonul unde locuiesti

  7. nu tocmai, au fost articole in care se spunea ca deja iphone X se poate cumpara de pe o zi pe alta si stocurile deja exista datorita productiei

  8. daca este adevarat inseamna ca esti pasionat de asa ceva…dar cum stim ca esti tu acel user? si ca acel sistem e al tau?
    Ma rog, 40k pt un sistem pro audio nu e f mult

  9. hai hai lasa abureala si crezi acolo in Dumnezeu si cu ce iti mai spala aia creierul
    Nu eu am fost prins cu minciuni despre Obama si “iPhone 5C” sau FBI si ‘iPhone 4″ sau cu Note 8 sau cu politistii

  10. Pai faceti legarltura intre olx si youtube , pe olx am acelasi user , am si ceasurile postate pe youtube … Un An Nou Fericit !

  11. Ba srb, nu mai bine mai furi o poza de pe net si incerci să-l păcălește si pe Florin cu ce deții tu si ce smecher ești tu? ??

  12. Felicitări, Florin! Foarte mișto compunerea ? Un an nou fericit tuturor ? (pana și ție, Srb, chiar dacă acum probabil stai undeva prin Maldive cu un Cuba Libre în mână și răspunzi mai greu)

  13. Puterea de procesare nu inseamna totul. La aplicatiile uzuale nici nu vei simti diferenta. Sa nu imi spui ca tu faci editare foto si video pe telefon? Sau poate modelare / proiectare 3D ?