Prima Pagina eMAG eMAG – Samsung Galaxy S8 cu 1200 LEI REDUCERE

eMAG – Samsung Galaxy S8 cu 1200 LEI REDUCERE

eMAG are Samsung Galaxy S8 si Samsung Galaxy S8 Plus in oferta cu reduceri de pana la 1200 de LEI pentru cei dornici sa cumpere un telefon mobil premium.

eMAG in prima saptamana a anului nou are Samsung Galaxy S8 si Samsung Galaxy S8 Plus cu 1200 de LEI reducere disponibile pentru clientii din Romania care sunt dornici sa profite de oferte, in aceasta pagina fiind disponibila promotia de care toti clientii se pot bucura chiar in acest moment.

eMAG listeaza in momentul de fata o gama extrem de variata de modele de telefoane Samsung Galaxy S8 si Samsung Galaxy S8 Plus pentru clientii din Romania si desigur ca exista o oferta foarte variata cu reduceri de pana la 1200 de LEI, astfel incat oricine sa poata cumpara orice doreste din magazinul online.

eMAG nu are doar reduceri de pana la 1200 de LEI la telefoanele Samsung Galaxy S8 si Samsung Galaxy S8 Plus, ci ofera deasemenea cadouri pentru achizitiile facute, iar in aceasta pagina puteti gasi toate ofertele care sunt in momentul de fata disponibile in cadrul magazinului online.

eMAG nu are doar telefoanele Samsung Galaxy S8 si Samsung Galaxy S8 Plus disponibile cu preturi reduse in momentul de fata, ci si o gama variata de alte telefoane mobile, preturile pentru acestea fiind cu pana la 1100 de LEI mai mici, deci veti avea si de acolo ce sa alegeti pentru un cadou de inceput de an.

eMAG a inceput anul 2018 cu o gama variata de reduceri la zeci de mii de produse, asa ca veti gasi cu siguranta ce sa cumparati de la magazin incepand de astazi.

eMAG Samsung Galaxy S8 1200 LEI REDUCERE

  • Agneta Silaghi

    Mi se pare totul frumos dar cand iti faci ratele pt un telefon pretul e aproape inca o data si in plus la samsungurile astea noi nu faptul cas scumpe ci faptul ca cei de la samsung sau smecherit si le-au facut din sticla vi se pare normal sa dai atatia bani si sa se sparga da clar asigurare si husa normal dar nici asa.Am un samsung edge 6 gold + normal ecran spart de 2 ori prin husa lui originala repet husa originala tel a costat 3500 de lei plus ecranu spart si reparat 1 data costul a fost de inca 1900 de lei asa ca despre ce vb?Asa ca voi ar trebui sa faceti reclamatie celor de la samsung pt aceste telefoane pt ca voi raspundeti pt ei voi vindeti aceste telefoane ei le fabrica iar voi le vindeti

  • Mai depinde și de utilizator. Eu am avut iPhone 4, 4s, Galaxy S6, S7 Edge. Toate cu spate de sticla, ținute fără husa și nu mi s-a spart nici unul. Cât despre prețurile actuale, toate au sărit in aer. Iar faptul ca in rate prețul este dublu, asta o știe oricine.

  • Alin

    Ce reduceri ma fratee iti bati joc de noi si tu si astia de la Emag…acelasi preturi de luni de zile nu ne mai prostiti cu televizorul ugacilor!! tot 2999 de lei este de cand avem toti pl in chiloti

  • Ahnonim

    Multe minciuni …..nicio reducere