iPhone X vs iPhone 8 Plus – Cat de Greu se Incarca ?

iPhone X si iPhone 8 Plus sunt trecute printr-un test care ne arata care dintre ele se incarca mai greu folosind metodele standard si wireless.

iPhone X si iPhone 8 Plus au baterii de capacitate similara, mai exact 2716 mAh vs 2691 mAh, diferenta dintre ele fiind insesizabila, deci teoretic si incarcarea ar trebui sa fie la fel de rapida. Aceasta ar trebui sa fie situatia in teorie, insa in practica lucrurile sunt diferite, deoarece iPhone 8 Plus se incarca mai repede decat iPhone X atat in cazul incarcarii wireless, cat si a celei prin cablu.

iPhone X timp incarcare
Timpii de incarcare pentru iPhone X.

In imaginea de mai sus puteti vedea timpii de incarcare pentru iPhone X in cazul incarcarii wireless, sau prin cablu, deci stiti la ce sa va asteptati indiferent de tipul de incarcare pe care il alegeti. Exact asa precum se intampla in cazul oricaror telefoane mobile, iPhone X, si chiar iPhone 8 Plus, se incarca mai repede prin cablu decat cu un incarcator wireless, deci stiti ce sa alegeti la nevoie.

iPhone 8 Plus timp incarcare
Timpii de incarcare pentru iPhone 8 Plus.

Uitandu-ne acum si la timpii de incarcare penru iPhone 8 Plus, putem observa ca un incarcator wireless de 7.5W ii incarca bateria mai repede decat in cazul iPhone X. Interesant este ca si incarcarea folosind incarcatorul standard se face mult mai repede pe iPhone 8 Plus in comparatie cu iPhone X, diferenta fiind de 9 puncte procentuale, deci utilizatorul are parte de o autonomie mai buna.

Daca ne uitam totusi la incarcarea rapida, aici iPhone X castiga in fata iPhone 8 Plus dupa primele 30 de minute, diferenta dintre telefoane fiind totusi de doar 3 puncte procentuale intre telefoane. Desi ambele telefoane au baterii de capacitate extrem de apropiata, iPhone 8 Plus se incarca mai repede wireless, dar si cu incarcatorul standard, iPhone X incarcandu-se mai repede doar cu cel pentru incarcare rapida.