CES 2018: Moen Lanseaza setul de Dus Controlat de Siri

CES 2018 ne aduce U by Moen, un sistem de dus care poate fi controlat prin comenzi vocale de catre Siri sau Alexa, inclusiv de la distanta.

ces 2018 U by Moen siri alexa

CES 2018 ne aduce din partea companiei Moen o noua functionalitate pentru setul de dus U by Moen, acesta putand fi controlat folosind doar comenzi vocale ale utilizatorilor. Anul trecut compania Moen a lansat U by Moen pentru utilizatori cu posibilitatea de a il controla de pe un smartphone folosind o aplicatie, iar la CES 2018 a lansat o versiune imbunatatita, controlata prin Siri si Alexa.

U by Moen poate fi controlat de Siri si Alexa astfel incat sa fie pornit la comanda noastra, temperatura putand fi deasemenea setata printr-o simpla comanda, verificarea ei putand fi facuta direct de pe iPhone. Mai mult decat atat, U by Moen permite inclusiv crearea unor profiluri pe care sa le folosim atunci cand dorim sa facem un dus fierbinte, cald, sau rece, deci o simpla comanda vocala ne permite sa facem dusul perfect.

U by Moen simplifica dusurile prin simplul fapt ca pregatirea nu mai implica pornirea si verificarea temperaturii apei pentru dus, simpla comanda vocala si deschiderea aplicatiei pentru iPhone ofrindu-ne posibilitatea de a face asta. Mai mult decat atat, U by Moen reduce si consumul inutil de apa, deoarece atunci cand aceasta atinge temperatura dorita, ea se opreste automat pana intram in dus.

Utilizarea U by Moen prin comenzi vocale cu Siri si Alexa este deocamdata destul de complicata, insa in timp lucrurile se vor simplifica pe masura ce Moen va perfectiona procedura de pornire a apei pentru dusuri. U by Moen are preturi care se situeaza intre 1225 si 2265 de dolari, fara instalare, deci tehnologia in sine nu este chiar atat de simpla, lucru care va tine multi consumatori la distanta de produs.