G0blin iOS 10.3.x jailbreak a fost lansat pentru iPhone

G0blin iOS 10.3.x jailbreak este acum disponibil pentru iPhone, unele modele fiind compatibile cu aceasta noua solutie care permite exploatarea telefoanelor.

G0blin iOS 10.3.x jailbreak

G0blin iOS 10.3.x jailbreak a fost lansat noaptea trecuta pentru telefoanele iPhone care ruleaza oricare dintre versiunile sistemului de operare iOS 10.3, dar numai cele cu chip A7 – A9 sunt compatibile cu el. Vorbim aici despre o solutie de jailbreak pentru iOS 10.3.x care este compatibila cu un numar foarte limitat de telefoane iPhone, insa macar utilizatorii acestora se vor putea bucura de functionalitatea G0blin.

G0blin iOS 10.3.x jailbreak poate fi folosit, practic, doar pe iPhone 5S, iPhone 6, iPhone 6 Plus, iPhone 6S si iPhone 6S Plus, restul modelelor de telefoane nefiind compatibile cu el. Daca nu aveti iOS 10.3.x instalat deja in telefonul vostru, atunci nu va bateti capul cu G0blin pentru ca nu veti putea face jailbreak si nici nu veti putea instala vreuna dintre versiunile iOS compatibile cu solutia aceasta.

G0blin iOS 10.3.x jailbreak este o solutie ce se afla in proces de dezvoltare in continuare, ea fiind lansata in momentul de fata intr-o fel de versiune beta, deci exista probleme in folosirea sa pe telefoanele iPhone. Prima confirmata de catre dezvoltator sta in faptul ca dupa jailbreak nu veti putea folosi Touch ID pentru autorizarea descarcarilor de aplicatii din AppStore, asa ca va trebui sa folositi o parola pentru asta.

G0blin iOS 10.3.x jailbreak este disponibil sub forma unei aplicatii de tip IPA, care se instaleaza folosind Cydia Impactor, iar instructiunile le aveti descrise in acest tutorial de jailbreak. Puteti urma pasii de acolo, utilizand desigur aplicatia G0blin de aceasta data, ea fiind disponibila pentru descarcare din aceasta pagina, dar va recomand sa asteptati o versiune mai stabila.