Facebook Messenger: Schimbare Completa de Interfata Anuntata

Facebook Messenger va avea parte de o schimbare completa de interfata anuntata de catre compania Facebook, utilizatorii urmand a o avea disponibila curand.

facebook messenger schimbare interfata

Facebook Messenger este una dintre cele mai mari paltforme de mesagerie de pe planeta, compania Facebook spunand ca ea are peste 1.2 miliarde de utilizatori activi in fiecare luna, fiind cu doar putin in urma WhatsApp. Facebook Messenger s-a schimbat foarte mult de-a lungul timpului, aplicatia simpla, initiala, devenind acum extrem de complicata si plina de recleme, acest lucru alungand utilizatorii din ea pentru alte platforme de mesagerie.

Facebook stie ca Facebook Messenger are nevoie de o schimbare majora de design pentru interfata, iar vicepresedintele care conduce divizia ce dezvolta produse noi pentru companie a anuntat ca o modificare substantiala e pregatita. Acesta confirma faptul ca aplicatia Facebook Messenger este mult prea complexa si ca ea are nevoie de o simplificare radicala a interfetei pentru a fi mai “prietenoasa”, iar pe asta se va concentra compania.

Facebook Messenger – schimbare completa de interfata anuntata

Facebook Messenger este disponibila si in versiuni Lite pe platforma Android, acestea fiind cu mult simplificate fata de cea standard, iar cam asta vrea compania sa ofere pentru aplicatia folosita in mod obisnuit de catre toata lumea. Interesul utilizatorilor fata de actuala versiune a aplicatiei Facebook Messenger a scazut, probabil, extrem de mult, altfel compania Facebook nu ar fi anuntat o decizie atat de radicala pentru aplicatia sa de mesagerie.

“Over the last two years, we built a lot of capabilities to find the features that continue to set us apart. A lot of them have found their product market fit; some haven’t. While we raced to build these new features, the app became too cluttered. Expect to see us invest in massively simplifying and streamlining Messenger this year.”

Facebook Messenger a fost urata de la bun inceput de catre toti utilizatorii de la bun inceput deoarece forta utilizarea unei aplicatii separate in locul aplicatiei Facebook standard pentru a discuta cu prietenii nostri. Facebook Messenger nu a reusit sa-i faca pe utilizatori sa o aprecieze pana acum si cu siguranta nu vom vedea aprecieri pentru aceasta schimbare decat in ceea ce priveste eliminarea tuturor lucrurilor complet inutile din ea.