Apple se Lupta cu HBO pentru un Serial scris de J.J. Abrams

Apple serial J.J. Abrams

Apple a intrat intr-o lupta directa cu HBO pentru a cumpara un serial S.F. care a fost scris de catre binecunoscutul regizor J.J. Abrams, investitia pentru a-l cumpara putand fi mare. Serialul lui J.J. Abrams are actiunea concentrata intr-o lume a viitorului, aceasta fiind intr-o batalie cu o forta malefica al carei singur scop este de a controla intreaga omenire.

Nu se stie care dintre Apple si HBO este mai aproape de a cumpara serialul lui J.J. Abrams, insa ambele fac oferte pentru a putea castiga ceea ce va fi o productie foarte interesanta. J.J. Abrams nu doar ca a scris acest serial, ci va fi si producator executiv, iar cei de la Warner Bros. vor produce materialul, compania Apple urmand a-l distribui prin Apple Music.

Apple a alocat 1 miliard de dolari pentru anul 2018 in vederea de achizitie a unor filme, seriale si documentare originale pe care sa le distribuie prin intermedul Apple Music. Cel al J.J. Abrams ar putea atrage mult interes pentru platforma celor de la Apple, deoarece vorbim despre unul dintre cei mai cunoscuti producatori ai tuturor timpurilor, cu foarte multi fani.

Apple a reusit sa lanseze multe productii interesante pentru Apple Music in ultima vreme, iar ambitiile sale ne vor aduce si mai mult continut care este demn de atentia noastra. Apple Music este in competitie directa nu doar cu Spotify, ci si cu Netflix, Amazon, HBO, sau Hulu, iar asta aduce pentru noi continut grozav pe care sa il urmarim.