Apple Deschide Apple Store-ul cu numarul 500

Apple Store 500

Apple a anuntat deschiderea Apple Store-ului cu numarul 500 in Coreea de Sud, compania americana programand evenimentul oficial in cursul zilei de 27 ianuarie in Seul. Apple a grabit deschiderea Apple Store-ului, astfel incat toti cei care vor urmari Olimpiada de Iarna de la Seul vor avea ocazia de a cumpara si produsele sale din noul magazin.

Primul Apple Store a fost deschis in luna mai a anului 2001 de catre compania Apple, Steve Jobs participand atunci la turul de prezentare facut pentru presa. De atunci si pana acum compania a deschis 500 de magazine in intreaga lume, majoritatea acestora fiind in SUA, aceasta tara avand si cea mai mare importanta in incasarile generale ale americanilor.

Apple a creat acest Apple Store in asa fel incat sa fie atractiv pentru localnici, el fiind amenajat cu inspiratie din cultura locala, asa cum face Apple cu multe locatii. Cei din Cupertino au folosit deasemenea noua viziune de design pentru acest Apple Store, Jony Ive contribuind acum un an la modernizarea magazinelor companiei americane.

Apple este intr-o plina expansiunea cu lantul sau de retail, insa din pacate e greu de spus cand vom avea si un magazin Apple in Romania, tara noastra nefiind prea importanta pentru americani.