Prima Pagina Apple Apple Deschide Apple Store-ul cu numarul 500

Apple Deschide Apple Store-ul cu numarul 500

Apple Store 500

Apple a anuntat deschiderea Apple Store-ului cu numarul 500 in Coreea de Sud, compania americana programand evenimentul oficial in cursul zilei de 27 ianuarie in Seul. Apple a grabit deschiderea Apple Store-ului, astfel incat toti cei care vor urmari Olimpiada de Iarna de la Seul vor avea ocazia de a cumpara si produsele sale din noul magazin.

Primul Apple Store a fost deschis in luna mai a anului 2001 de catre compania Apple, Steve Jobs participand atunci la turul de prezentare facut pentru presa. De atunci si pana acum compania a deschis 500 de magazine in intreaga lume, majoritatea acestora fiind in SUA, aceasta tara avand si cea mai mare importanta in incasarile generale ale americanilor.

Apple a creat acest Apple Store in asa fel incat sa fie atractiv pentru localnici, el fiind amenajat cu inspiratie din cultura locala, asa cum face Apple cu multe locatii. Cei din Cupertino au folosit deasemenea noua viziune de design pentru acest Apple Store, Jony Ive contribuind acum un an la modernizarea magazinelor companiei americane.

Apple este intr-o plina expansiunea cu lantul sau de retail, insa din pacate e greu de spus cand vom avea si un magazin Apple in Romania, tara noastra nefiind prea importanta pentru americani.

 • Srb Srb

  Apple deschide Apple Store cu nr 500
  Samsung inchide Samsung Store cu nr 100

 • ionion

  E un Apple store sau o magazie de iPhoane cu probleme la baterii ?

 • ionion

  Srb – serios cred ca at trebui sa vezi un doctor . Revii obsesiv tot la Samsung , chiar cand nu se mentioneaza ceva de ei.
  Am mai vazut personae cu problema asta si toti aveau Alzheimer .
  Consulta-te prietene !

 • Srb Srb

  eu cred ca tu ar trebui sa mergi la scoala ca nu intelegi nici macar un articol/comentariu

 • richard

  De unde stii cate a unchis Samsung? Un link ceva?