Prima Pagina Samsung Galaxy S9 Samsung Galaxy S9: Secretul Noilor Baterii

Samsung Galaxy S9: Secretul Noilor Baterii

Samsung Galaxy S9 va avea noi baterii folosite de catre compania coreeana, iar acestea ascund un secret foarte important pentru clientii care cumpara telefoanele.

samsung galaxy s9 secret baterii

Samsung Galaxy S9 a avut zilele trecute dezvaluita capacitatea bateriei care va fi folosita de catre compania coreeana si spre uimirea multora, aceasta nu va fi mai mare decat cea/cele folosita/e in vechile modele de telefoane. Samsung Galaxy S9 va avea in continuare o baterie de 3000 mAh, in timp ce modelul Plus va avea o baterie de 3500 mAh, ambele pastrand capacitatea care este oferita inca de acum doi ani de zile pentru telefoane.

Samsung Galaxy S9 nu va veni cu baterie de capacitate mai mare decat cea folosita in vechile modele de telefoane, dar asta nu inseamna ca autonomia va fi la fel, ba din contra, ea urmeaza sa fie imbunatatita de catre coreeni. Samsung Galaxy S9 va avea o autonomie mai buna pentru baterie multumita noilor procesoare pe care coreenii le vor include in modelele care vor fi lansate anul acesta, ele avand o multitudine de imbunatatiri.

Samsung Galaxy S9 are totusi un foarte mare avantaj in fata iPhone X, sau chiar iPhone 8, in ceea ce priveste tehnologia folosita de catre companie pentru bateriile care sunt incluse in telefoanele sale. Mai exact, Samsung promite ca bateriile folosite in Samsung Galaxy S9 si alte modele vor retine pana la 95% din capacitatea initiala chiar si dupa 2 ani de folosire zilnica, deci voribm despre ceva ce Apple nu ofera in telefoanele sale.

Samsung Galaxy S9 – marele secret al noilor baterii

Samsung Galaxy S9 va oferi practic aproape aceeasi autonomie pentru baterie chiar si dupa 2 ani de la cumparare, lucru care nu poate fi spus si despre telefoanele iPhone pe care le vinde compania Apple acum. Cei din Cupertino limiteaza performantele iPhone la 1 an dupa achizitie deoarece bateriile se degradeaza prea mult, insa in cazul Samsung Galaxy S9 nu vor exista asemenea probleme pentru clientii coreenilor.

Samsung Galaxy S9 beneficiaza de o tehnologie de ultima generatie pentru baterie si Apple ar trebui sa invete ceva de aici, in loc sa decida sa limiteze in mod arbitrar performantele telefoanelor sale la 1 an dupa achizitie. Desigur ca Apple nu dezvolta propriile baterii pentru iPhone, asa cum face Samsung pentru Samsung Galaxy S9 si alte modele ale telefoanelor sale, deci vom mai avea de asteptat dupa asemenea inovatii de la Apple.

Samsung Galaxy S9 a fost confirmat oficial de catre coreeni ca avand prezentarea programata pentru Mobile World Congress 2018, 26 februarie fiind data la care mai toata lumea crede ca telefonul isi va face aparitia. Lansarea Samsung Galaxy S9 pare sa fie programata pentru data de 16 martie, precomenzile pentru noul telefon urmand a incepe probabil pe 1 martie.

 • Srb Srb

  Cu extra super fast charging folosit zilnic, samsung minte deci bateria dupa 2 ani nu va avea 95% din viata

 • P.P

  Ceva dovezi? Sau iar minți?

 • P.P

  Se pare ca vedem tot felul de îmbunătățiri asupra bateriilor, mai intai ni se ofera fast charging, iar acum o rezistenta mai mare a bateriei in timp, dar nimeni nu vine pe piata cu o tehnologie noia care sa facă bateria telefonului sa țină 3-4 zile.

 • ionion

  Probabil ca nu exista inca tehnologie pt a produce baterii care tin 3-4 zile in conditiile consumului actual. Cred ca in ziua de azi consumurile sunt semnificativ mai mari cu procesoare tot mai potente , chipuri grafice la fel , tot felul de coprocesoare si componente care nu existau inainte . In plus timpul de deep-sleep este omorat de tot mai multe programe si procese active .

 • This sucks!

  Vorbim peste 2 ani

 • Terrymada

  Foarte corect spus Ion. Cat despre rezistenta in timp a bateriilor e adevarat ca apple nu prea isi multumeste clientii. Sincer am sarit din 2 in 2 modele si nu prea am simtit probleme insa ele exista pentru cei care le folosesc telefoanele mai multi ani. Spre exemplu m-am uitat acum de curiozitate la 6S. 723 de cicluri, din 1690mAh mai retine 1476mAh, adica 87% din capacitatea initiala. Nu cred ca e rau dupa 2 ani de utilizare intensa. Daca ar elimina inchiderea subita la frig ar fi ok.

 • Srb Srb

  dovezile vin stai calm…trecutul si cu tot ce am zis de s-a adeverit arata ca am dreptate

 • Srb Srb

  stai calm ca acest beneficiu Samsung il are cu steluta…si anume ca DOAR daca nu folosesti ultra fast charging vei beneficia de bateria cu inca 95% si dupa 2 ani..

 • Mai ai de așteptat un an sa spui asa ceva deoarece abia in S8, Samsung a introdus aceste baterii.

 • Un link ceva?

 • Srb Srb

  ok, am notat, am print screen si vorbim peste 1 an despre cei ce cumpara S9 si folosesc doar fast charging

 • jhonny9my

  Cine va spus ca fast charge afecteaza bateria?

 • jhonny9my

  “Fast” charging is actually about 0.5C charging, which, as far as the battery is concerned, pretty slow charging. (0.75C is the maximum recommended rate for the life of the battery, but charging at 1C once in a while, as long as the battery is ventilated enough to not overheat, is no problem. (Asta ca sa sustin ce spun)

 • radu

  Uite asa site ul asta devine sdevice la cate vesti despre samsung vad

 • richard

  Apropo inclusiv bateriile S8/S8/N8 ai aceasta proprietate

 • Srb Srb

  Da dar la alea dupa 1 an jumatate de incaecare fast charging zilnic bateria are viata sub 85%

 • Ionut

  Corect!

 • richard

  Si totusi cum ajungi tu la aceste concluzii?

 • Razvan

  Terrymada cum verifici câte cicluri are bateria iPhone-ului?

 • Bogdanel

  Ar trebuii sa existe un site așa

 • Terrymada

  Razvane exista aplicatii: eu am “Battery life” pe vechiul 6S