Apple isi face Studiouri de Productie Cinematografica

Apple studiouri productie

Compania Apple inchiriaza spatii de 65.000 de metri patrati pentru a-si putea realiza visul de a avea unde sa produca viitoarele seriale si filme ce vor fi lansate in Apple Music. Culver City este locatia in care compania Apple isi va organiza birourile si studiourile in care va gandi si edita productiile pentru Apple Music, conform unor informatii recente.

HBO a dorit sa inchirieze una dintre cele doua locatii pe care le va lua Apple, insa se pare ca HBO s-a retras in mod inexplicabil, iar cei din Cupertino profita de situatie. Cei de la Apple sunt foarte seriosi cu intentiile de a crea mai mult continut original pentru Apple Music, asa ca tot ceea ce vedem acum este perfect normal pentru planurile si ambitiile lor.

Cu 1 miliard de dolari alocati in 2018 pentru a finanta productiile de seriale si filme, compania Apple intra serios in lupta cu HBO, Amazon, Netflix si Hulu, dar este deocamdata departe de investitiile competitorilor. Apple este totusi abia la inceput si investeste mai mult decat au facut-o cei dinaintea sa, asa ca va fi interesant de vazut ce rezultate va avea.

“Located on the corner of Washington and National boulevards just seven miles east of the Santa Monica Pier, the four-story complex will include office space, as well as 4,500 square feet of ground-level retail.”

6 COMENTARII

  1. Sigur, mai ales cu titluri ca “Breton-a true story” care posibil sa devina trilogie. Sau “The battery callout”. Ori merg pe comedie cu “True Animoji”. Sau merg pe drame economice “Tax back” cu costuri de productie de13 mld de euro la Box office-ul irlandez/ UE. Las pe restul sa vina cu titluri si mai interesante.

  2. Vor produce o multitudine de genuri:

    Psicho-thriller “The performance trick” ,
    Porn “I want it all”
    Action “Bang the bus”
    Sci-FI “Rogue-book”
    Parody “Stoplight Camera reloaded”
    Horor “This new OS”
    Saga “The journey of a bitten fruit”
    Western “Sierra Duel”
    Erotic “The Hump”
    Adventure “iPhone forever”
    Courtroom drama “Battery Avenue”
    Mystery “0°C”
    Philosophical “4 Straight edges”
    Romance “Pure Black Korean Love”
    Post apocalyptic fiction “Apple Park”