iOS 11.2.3 – Apple Anunta Lansarea pe iPhone si iPad

iOS 11.2.3 are lansarea anuntata pentru iPhone si iPad, compania Apple confirmand faptul ca actualizarea va fi disponibila pentru clientii sai curand.

iOS 11.2.3 apple lansare iphone ipad

iOS 11.2.3 are lansarea anuntata astazi de catre compania Apple pentru iPhone si iPad, cei din Cupertino spunand ca noua versiune a sistemului de operare va rezolva bugul cunoscut de catre toata lumea sub denumirea chaiOS. V-am spus ieri ca acest bug numit chaiOS blocheaza iPhone si Mac printr-o pagina web cu un mesaj text care este incarcat ca si preview in aplicatia Mesaje, Messages, a sistemelor de operare, iar iOS 11.2.3, va rezolva problema pe iPhone.

iOS 11.2.3 va fi lansat de catre compania Apple saptamana viitoare pentru iPhone si iPad pentru a rezolva aceasta problema, cei din Cupertino fiind constienti de faptul ca problema este una foarte serioasa. iOS 11.2.5 beta 6 rezolva problema pe iPhone, insa aceasta versiune este foarte departe de lansare, asa ca Apple testeaza in acest moment rezolvarea si o va lansa impreuna cu iOS 11.2.3 pentru utilizatorii din lumea intreaga.

iOS 11.2.3 – Apple anunta lansarea pe iPhone si iPad

iOS 11.2.3 va fi deci un update intermediar care va rezolva o alta problema a iPhone si iPad, marea majoritare a actualizarilor lansate de catre Apple in ultima vreme parand sa fie axate pe cam asa ceva. Din pacate pentru toata lumea, iOS 11.2.3 va ajunge peste cateva zile, deci toti cei care nu au instalat iOS 11.2.5 beta 6 in iPhone, sau iPad, raman vulnerabili acestui bug pana in momentul in care compania Apple va lansa versiunea publica a iOS 11.2.3.

“Apple confirmed a fix is coming in a software update next week.”

Nu se stie exact ziua in care iOS 11.2.3 va fi oferit pentru iPhone si iPad, insa ne putem astepta ca ziua de luni este cea in care vom putea instala actualizarea celor de la Apple, dar desigur ca totul este o presupunere. Separat de rezolvarea acestei probleme, iOS 11.2.3 nu va aduce alte imbunatatiri importante, sau rezolvarea altor probleme pentru iPhone si iPad, asa ca ramane de vazut daca vor exista si alte schimbari importante.

11 COMENTARII

  1. Hai să scoatem 10 versiuni și să nu rezolvam nimic. Why not?!?
    Preferam acele update-uri odată la 3-4 luni dar care meritau din plin. De fapt astea care le face acum Apple nici nu se numesc update. Se numesc gunoaie care își bate joc de telefonul tău

  2. :))) “se numesc gunoaie care isi BATE joc de telefonul tau”… exceptional. Unii n-ar trebui sa fie lasati sa scrie. Cu cine ai votat?!

  3. Unde scrie ca apple a anuntat lansarea versiunii 11.2.3.
    Au spus doar ca vor scoate o actualizare care elimina vulnerabilitatea chaiOS.
    Saptamana viitoare se lanseaza oficial 11.2.5 si e foarte probabil sa se sara peste versiunile 11.2.3 si 11.2.4.

    Cei cu problema legata de actualizarea aplicatiei vremea (Weather), incercati sa stergeti aplicatia (configurari/general/stocare) sau resetarea setarilor (reset all settings) si asigurati-va ca aplicatia are acces la locatie si permisiunea sa se actualizeze prin date celulare. Altfel, dupa cum spune si ‘neaFane, folositi AccuWeather; E mult mai buna decat aplicatia stock.

  4. Update inseamna actualizare. Fie ca aduce functii noi, ori imbunatateste securitatea, tot asa se numeste.
    Daca tu nu observi nimic, asta nu inseamna ca nu rezolva nimic.