Apple a facut noi Schimbari pentru Design-ul AppStore

Apple Design AppStore

Apple a facut in cursul noptii trecute o schimbare radicala pentru design-ul AppStore, compania americana modificand versiunea web accesata in afara iTunes si iOS. Vorbim despre interfata web a AppStore care afiseaza informatii despre aplicatii atunci cand sunt accesate de pe un website folosind un calculator, sau un smartphone cu alt sistem de operare separat de iOS.

In noul design pentru versiunea web a AppStore, compania Apple pune screenshot-urile inaintea descrierilor pentru aplicatii, astfel ca utilizatorii le vad cu prioritate. Practic, toti cei care acceseaza aplicatii in versiunea web a AppStore vor vedea intai imaginile acestora, fara clipuri video, iar abia mai poi vor afla si descrierea facuta de dezvoltatori.

Schimbarea este una care nu va avea un impact asupra celor care folosesc iOS si Mac, deoarece orice link pentru o aplicatie este deschis in aplicatia AppStore din produsele Apple. Restul lumii va vedea noua interfata web a AppStore cand vor sa afle informatii despre aplicati, acest sistem fiind foarte limitat, fara optiuni de cautare si recomandari.

AppStore design web

2 COMENTARII