Donald Trump Lauda Investitiile Companiei Apple

Donald Trump investitii Apple

Donald Trump, presedintele SUA, a laudat intr-un revent interviu intentiile companiei Apple de a creste substantial investitiile in SUA in urmatorii 5 ani. V-am spus acum 2 zile ca Apple a initiat un plan care va contribui la cresterea cu 350 de miliarde de dolari a economiei SUA prin investitii directe si crearea directa/indirecta a 20.000 de locuri de munca.

Donald Trump a afirmat ca l-a sunat pe Tim Cook si i-a multumit pentru investitia pe care compania sa a anuntat-o zilele trecute, el afirmand ca presedintele Apple este “un tip grozav”. Presedintele SUA sustine si ca sumele de bani care urmeaza sa fie repatriate de Apple multumita schimbarii legislatiei reprezinta un adaos major adus adus economiei SUA.

Presedintele SUA afirma deasemenea si ca investitia de 350 de miliarde de dolari drept cea mai mare facuta vreodata de catre o companie americana in economia SUA. Donald Trump a afirmat ca planul sau de crestere a economiei SUA va avea la baza deschiderea unor fabrici de catre Apple, insa acest lucru nu se va intampla, dar Apple investeste bani in alte moduri.