Donald Trump Lauda Investitiile Companiei Apple

Donald Trump investitii Apple

Donald Trump, presedintele SUA, a laudat intr-un revent interviu intentiile companiei Apple de a creste substantial investitiile in SUA in urmatorii 5 ani. V-am spus acum 2 zile ca Apple a initiat un plan care va contribui la cresterea cu 350 de miliarde de dolari a economiei SUA prin investitii directe si crearea directa/indirecta a 20.000 de locuri de munca.

Donald Trump a afirmat ca l-a sunat pe Tim Cook si i-a multumit pentru investitia pe care compania sa a anuntat-o zilele trecute, el afirmand ca presedintele Apple este “un tip grozav”. Presedintele SUA sustine si ca sumele de bani care urmeaza sa fie repatriate de Apple multumita schimbarii legislatiei reprezinta un adaos major adus adus economiei SUA.

Presedintele SUA afirma deasemenea si ca investitia de 350 de miliarde de dolari drept cea mai mare facuta vreodata de catre o companie americana in economia SUA. Donald Trump a afirmat ca planul sau de crestere a economiei SUA va avea la baza deschiderea unor fabrici de catre Apple, insa acest lucru nu se va intampla, dar Apple investeste bani in alte moduri.

 

15 COMENTARII

  1. Mare lucru sa fii laudat de Trump !!!
    Sunt curios cum a reusit Trump sa-i forteze pe cei de la Apple sa plateasca 38 de miliarde visteriei americane .

  2. Nu poate o mizerie ca trump,de fapt nimeni nu poate sa forteze pe cei de la Apple.
    Cand o sa fii tu laudat de presedintele nostru macar,sa ne anunti

  3. Corect . El traieste in alta lume – adica in curul lui Apple si nu stie ce se petrece in lumea reala.
    Are Alzheimer saracul !

  4. Iar ti-ai dat singur plus ? Esti incorigibil , adica bolnav .
    Toate site-urile serioase si toate televiziunile au anuntat ca Apple va plati 38 de miliarde impozit pe cele 350 miliarde repatriate.
    E destul de clar ca Apple A FOST FORTATA cumva de Trump sa repatrieze banii , altfel nu vad cum Apple renunta la suma aia de buna voie , in conditiile in care sunt cea mai avara companie de pe planeta .

  5. pai logic, imi place sa vad muierile curioase. Nu a fortat NIMENI…TRUMP le-a oferit un procent mult mai mic pt a-si aduce banii !! se stie asta de cateva luni de zile !! Apple nu este fortata de lege ! Apple poate face asta doar ca sa nu isi mai tina banii in alte continente ce uite ce se intampla..macar Trump, asa cum a fost si cu Obama, Apple obtine “reduceri” si de ce sa nu profite?! cand ai numai de pierdut in caz ca nu o faci

  6. Trump: bagati banii in tara
    Tim: niciodata cu procentul ala
    Trump: bine, asta e nu am ce sa fac, va ofer un procent de 3X mai mic doar ca sa aduceti banii in tara
    Tim: ok my slave

  7. omule, cand Tim ii spune lui Trump ca nu o sa vada niciodata banii in state la acel procentaj iar Trump in decembrie da normativa sa scada acel procent de 3 ORI….in kkt daca pt tine asta inseamna ca da cu apple de gard…chiar esti nebun si intelegi totul pe dos…bine adevarul e ca si esti genul ce folosesti si cumperi ceva ce NU iti place,deci chiar esti pe dos
    Doar nu vroiai sa bage banii in tara fara nicio taxa!?

  8. Hahaha cea mai mare companie din lume si cea mai profitabila este tinuta sub papuci de stat. Omule dupa cum am zis ,i telegi invers. Asa cum nici statul nemtesc nu ar lasa mercedes sau vw sa pice usor asa la o adica nici sua nu va lasa apple. Datorita Apple acum toate firmele americane au acest timp scurt sa isi bage banii inapoi la un impozit de 3 ori mai mic
    Este clar ca parerea ta pt mine nu mai conteaza. Chiar era o umilinta cand te auzeam cand spuneai ce bun e samsung si ce de kkt e apple DAR cu proprii tai bani cumperi apple
    Caz de nebun sau masochist oficial

  9. E doar un alt bailout. US mai face din astea cand sunt inca bani in perspectiva. Daca statul ar fi impus plata tuturor taxelor de catre Apple, aceasta din urma ar fi cazut rau de pe o zi pe alta atat finaciar cat si la bursa iar asta nu e in interesul nimanui. De ce sa impusti vaca daca inca poti sa o mulgi? Macro Business.